Home » Brand-redning-sikkerhed.dk - Hybridbiler » Rescue Center Denmark fokuserer på sikkerheden i ulykkeshåndteringen af el- og hybridbiler

Rescue Center Denmark fokuserer på sikkerheden i ulykkeshåndteringen af el- og hybridbiler

El- og hybridbiler er relativt nye tiltag inden for bilbranchen, og de har mange fordele. Ikke mindst er de utrolig gode for miljøet. Hver gang den teknologiske udvikling muliggør fx mere miljøvenlig transport, opstår der imidlertid også nye udfordringer, der skal tackles. Brandfolk, reddere og tranportører har erfaret, at el- og hybridbiler skal håndteres anderledes end traditionelle biler, når ulykker opstår. Den særlige fare ved el- og hybridbilerne er batterierne, der rummer rigtig mange volt og ampere. Går disse batterier i overgang, kan de slå folk ihjel. Det er derfor uhyre vigtigt, at reddere, brandfolk og transportører har et godt kendskab til disse køretøjer og viden om, hvordan de bedst arbejder med dem.  

Rescue Days om bl.a. el- og hybridbiler

Rescue Center Denmark ved om nogen, hvor vigtigt det er, at reddere, brandfolk, transportører og andre faggrupper efteruddannes i takt med den teknologiske udvikling. På Rescue Center Denmarks kurser lærer deltagerne om el- og hybridbilernes indretning. Batteriet sidder fx forskellige steder i forskellige modeller af disse biler. Desuden skal kursusdeltagerne lære, hvordan bilerne gøres strømløse, slukningsmetoder, generel sikkerhed og bugsering. På kurserne introduceres deltagerne også til 1000 volt-handsken, der hindrer stød og ifølge Rescue Center Denmark bør være standardudstyr. Disse kurser er utrolig givtige og kan virkelig anbefales til mennesker, der arbejder med brand, redning og sikkerhed. På Rescuecenter.dk kan du finde de nødvendige informationer om Rescue Days d. 23. og 24. juni 2017 i Skrydstrup, hvis du ønsker at deltage.

Brand-redning-sikkerhed.dk

På Brand-redning-sikkerhed.dk kan du læse spændende blogindlæg om udviklingen inden for de tre brancher og dermed også om nye spændende tiltag, der er til gavn for både ulykkesramte og ansatte. Derudover kan du også læse den meget informative leverandørguide, hvor der er velskrevne og relevante artikler samt henvisninger til de bedste leverandører. Læs med på Brand-redning-sikkerhed.dk og få endnu større viden om dit fagområde.