Home » Rideudstyr » Rideudstyr af høj kvalitet til favorable priser hos More-horse.dk
Rideudstyr

Rideudstyr af høj kvalitet til favorable priser hos More-horse.dk

More-horse.dk fører et bredt udvalg af rideudstyr til hest og rytter. I vores webshop finder du alt det nødvendige udstyr, som hest og rytter har brug for i hverdagen og til ridestævner. I vores sortiment fås mange kendte kvalitetsmærker i forskellige prisklasser, og vi har altid gode tilbud. Det er nemt at handle hos os, og i vores kundeklub optjener du point, hver gang du køber en vare, som du kan indløse i vores pointshop.

Kvalitetsudstyr til din hest

Din hest fortjener selvfølgelig den rette pleje og det rette udstyr. Hos os finder du alt det udstyr og de plejeprodukter, som er nødvendige, når du har en hest. Vi forhandler et stort udvalg af plejeprodukter som f.eks. strigler, hovpleje, plejeprodukter til man og hale samt tilskudsfoder. Du finder desuden sadler, trenser, bid, gjorde, longer, samt alt andet du har brug for under den daglige ridetræning og til stævner. Du finder også plejeprodukter til dit rideudstyr som eksempelvis saddel- og lædersæbe og læderfedt, så du altid kan holde udstyret rent og pænt. Vi forhandler også udstyr til stalden, eksempelvis en greb, når hesteboksen skal holdes ren, hø-taske, saltsten og legetøj, som din hest kan underholde sig selv med, når du ikke er der.

Smart og slidstærkt ridetøj

Som rytter er det vigtigt med sikkerhed og komfort, når du vælger rideudstyr. Hos More-horse.dk finder du kendte kvalitetsmærker, og hvad enten du leder efter ridehjelme, ridestøvler eller ridetøj, kan du være tryg ved, at sikkerheden er helt i top. Tøj, sko og hjelme har en behagelig pasform og fås i mange forskellige størrelser og farver, og du kan dermed finde præcis, hvad du har brug for. Vi har tøj, som passer til alle årstider, så du kan ride indendørs og udendørs i alt slags vejr. Du kan vælge mellem slidstærkt kvalitetstøj til hverdagsbrug og flot stævnetøj til ridestævnerne. Du kan eksempelvis købe lækre ridebukser i mærkerne Cavallo, Pikeur, Kingsland og Waldhausen, smarte bluser i mærket Cristina Sport og komfortable ridejakker i mærkerne HKM og EURO-STAR. Læs mere om de mange andre gode tilbud i vores webshop More-horse.dk.

Optjen point i vores kundeklub

More-horse.dk har en unik kundeklub, hvor du optjener 15 point, hver gang du køber for 100 kr. Undtaget er dog varer, som allerede er nedsat. I pointshoppen finder du lækre varer på tilbud fra kendte mærkevareproducenter, så jo mere du køber, jo flere point sparer du sammen og kan dermed forkæle din hest og dig selv med ekstra kvalitetsudstyr. Det er nemt at handle i vores webshop, og du kan få varer tilsendt, uanset hvor i landet du bor. Du vælger selv, om du vil afhente din vare i vores fysiske butik eller have den leveret med posten. Handler du for mere end 500 kr. får du tilmed gratis fragt.