Home » Chokolade » Rund, fyldig smag med et godt knæk
Rund, fyldig smag med et godt knæk

Rund, fyldig smag med et godt knæk

Er man chokoladeelsker, kender man også glæden ved at sætte tænderne i et virkeligt godt stykke chokolade, der har det helt rigtige knæk og den runde, fyldige smag, som kendetegner kvalitetschokolade. God chokolade starter allerede med kakaobønnerne. Bønnerne vokser på kakaotræet, der stiller høje krav til både klima og geografi for at kunne gro. Efter plukning kan man fremstille kakaosmør af bønnerne, som er grundingrediensen i chokolade. Mængden og kvaliteten af kakaosmør er afgørende for at kunne fremstille god chokolade, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne chokoladespiser.

Hos olechokolade.dk er den gode chokolade i højsædet og har været det siden 1966. Det var nemlig året, hvor Ole Chokolade blev grundlagt som en lille chokoladefabrik i Kolding. På det tidspunkt var der en generel strømning indenfor dagligvarehandel i retning mod masseproduktion og supermarkeder. Hos Ole Chokolade ønskede man imidlertid at producere chokolade ud fra en filosofi om, at hvert enkelt stykke skulle laves i hånden og af de bedste råvarer fra leverandører med lang erfaring bag sig. Det er stadig ud fra den filosofi Ole Chokolade drives i dag, nu med Oles døtre bag roret. Som et af Danmarks mest eksklusive chokolademærker sætter butikken en ære i at levere chokolade, der er lavet i hånden, og hvor der ikke er gået på kompromis med råvarer og kvalitet.

Olechokolade.dk har et stort og fristende udvalg af chokolade. Butikken sælger både til private og til firmaer, der ønsker at glæde medarbejdere, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelse med flotte chokoladeæsker. Olechokolade.dk har særlig travlt under højtider som jul og påske, hvor man kan købe blandt andet chokoladejulekalendere, gaveæsker og chokoladeovertrukne marcipangrise. Chokoladen præsenteres altid smukt i Ole Chokolades flotte gaveæsker med svungent logo, og ønsker man at få printet sit firmas navn eller budskab på æsken, er dette også en mulighed.

Ole Chokolade sætter en stolthed i at producere eksklusiv chokolade til firmaer og private over hele landet, og arbejder hver dag på at skabe gode chokoladeoplevelser til deres kunder.