Home » Udendørs skraldespand » Så er skraldet samlet
Så er skraldet samlet

Så er skraldet samlet

De er en vigtig del af gadebilledet og gavnligt for miljøet, men en udendørs skraldespand behøver ikke være et kedeligt og intetsigende element. De findes også i spændende former og farver

Man går vist ikke for vidt, når man siger, at skraldespande til udendørs brug er noget af det vigtigste, man overhovedet kan have, om det så handler om et par stykker i en park, et eksempel nede ved strandkanten eller ved indgangen til en virksomhed. 

Det er godt for miljøet, at man som borger eller besøgende kan placere sit skrald ét samlet sted, men en udendørs skraldespald kan være meget andet end en rund beholder med låg på i et skrøbeligt materiale.

Hos cleanmanagement.dk går vi op i, at hygiejniske løsninger både er effektive og har æstetiske udtryksformer. Du kan for eksempel se på vores USA Landmark skraldespand, at der er kræset for selv de mindste detaljer, som her sender tankerne i retning af de klassiske skraldespande, man finder i USA.

Detaljerigdom er én ting, men i vores modelle er der også tænkt på aspekter, der gør dem til en behagelig oplevelse. Flere af vores modeller er fx sikret, så skadedyr ikke kan komme ind og samtidig holder lugten af affald inde, så man ikke oplever lugtgener i de omkringliggende arealer.

Hvis du fx vælger en model som vores Landmark skraldespand, der kan fås i flere farver, får du en skraldespandsmodel, som kan tjene flere formål og både bruges indensdørs og udendørs.

Landmark-modellen har nemlig serveringsbakker på toppen, som med stor fordel kan bruges i restaurationsbranchen ved både indendørs-servering eller udendørs ved café-områder, så personalet slipper for at samle bakkerne ind fra de forskellige bestillingsborde efter brug. 

Cleanmanagement har også tænkt på, at vejret er omskifteligt, så selv lidt blæsevejr ikke skal vælte din udendørs skraldespand omkuld, for du kan for eksempel til vores Ranger-model få en en fod, du kan sætte i bunden af skraldespanden til bedre stabilitet.