Home » Vandmåling » Sådan får du troværdige væskemålinger

Sådan får du troværdige væskemålinger

Når vi arbejder med bassiner og andre store ophobninger af væsker, hvor der skal være en bestemt mængde vand og en bestemt mængde af visse typer af indhold, kræves præcise målinger fra præcist udstyr. Der er mange fejlkilder, og vi hjælper dig her til, hvordan du kan udrydde flere af dem ved at tænke præventivt og i gode løsninger, som giver sikre resultater.

Niveaumåler

En niveaumåler kan måle niveauerne af forskellige typer af indhold, så du kan sikre dig, at der er præcis den fordeling af indhold, som der skal være i vandet. Dette er særligt relevant inden for eksempelvis spildevand eller fødevarer, hvor folk skal kunne stole på den varedeklaration, som man finder bag på produktet. En niveaumåler er ikke specielt svær at arbejde med, og du vil hurtigt få stor gavn af enheden.

Mistænker du en lækage?

Det hænder, at man ind i mellem støder på en lækage, som man slet ikke havde overvejet kunne være der. Det betyder enorme mængder af spildt vand, og det er både dyrt og problematisk for omgivelserne. Her kan du bruge en flowmåler, hvis du har bare den mindste tvivl, og sikre dig, at alt er i den skønneste orden. Hvis der er en lækage, så kontakt en professionel.

Sensorer til måling

Hvis det, som du gerne vil måle, er langt væk og noget, som du ikke kommer forbi hver dag, kan du gøre livet meget nemmere for dig selv med en sensor, som afleverer data hjem til en central hos dig. Det er IoT, og det er det nyeste nye, som du helt sikkert kommer til at beskæftige dig meget med fremover.