Home » Børnetøj, børnesko og legetøj » Sådan sparer du penge på babytøj

Sådan sparer du penge på babytøj

Der er næsten ikke noget, som vokser hurtigere end småbørn. Nogle gange kan det endda føles som om, at de vokser ud af tøjet fra den ene dag til den anden. Det er heldigvis ikke tilfældet, men derfor kan det nu stadig være dyrt, når der er så meget udskiftning i babytøjet. I dette indlæg får du derfor en guide til, hvordan du kan spare penge på babytøj.

Drop mærkevarerne
Selvom det er helt forståeligt, at du gerne vil give dit barn de bedste forudsætninger i livet, så er der ingen grund til at smide en masse penge efter tøj fra dyre mærker. En baby kan alligevel ikke se forskel på, om du har givet flere tusind kroner for en trøje eller ej. Gå hellere op i, at tøjet er produceret i nogle gode naturmaterialer.

Kig efter udsalg
Der er virkelig tit udsalg på tøj til både børn og voksne. Det handler bare om, at du udnytter dem, når de er der. Det er i hvert fald en god ide at købe de lidt dyrere ting på udsalg såsom baby flyverdragt udsalg eller lign.

Hellere for stort end for småt
Når du køber tøj til din baby, så giver det god mening, at købe tøjet lidt for dyrt. Det går rigtig hurtigt, med at vokse ud af tøjet, hvis du køber det så det kun lige passer. Det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke køber det alt for stort. Det kan nemlig være farligt for din baby.


Byt tøj
Du har sikkert nogle veninder, som også har småbørn. Hvorfor så ikke bytte eller købe hinandens, når det passer med babyernes størrelse? Det vil spare jer begge for nogle penge, og så er det godt for miljøet.