Home » gardiner » Skab et lækkert rum med lamelgardiner på mål

Skab et lækkert rum med lamelgardiner på mål

Lamelgardiner er blevet utroligt populære – og det med god grund. De egner sig især godt til store vinduespartier som for eksempel panoramavinduer eller større vinduer, man ofte finde i nyere bygninger. Lamelgardiner er eminente til at beskytte mod solen stråler og derved passe på dit gulv og dine møbler. Hos Gardinhuset finder du et bredt udvalg af lamelgardiner på mål. Der er med garanti lamelgardiner hos os, der opfylder alle dine behov og ønsker.

Lamelgardiner til alle vinduer

Med lamelgardiner på mål kan du få gardiner, som kan passe perfekt til vinduer, der for eksempel er diagonale for oven. På den måde får du altså udfyldt dit vindue til punkt og prikke, så du er beskyttet mod indkig og sollys som ønsket. Hos Gardinhuset finder du lamelgardiner i tre forskellige bredder, nemlig 63 mm, 89 mm og 127 mm. Glideskinne, snore og bundlodder kommer også til at passe med den farve, du vælger til dine gardiner.

Få inspiration i vores butikker eller online

Kom gerne ned i en af vores butikker og bliv inspireret. Det kan være til stor hjælp at se lamelgardinerne i levende live for at få en fornemmelse af, hvordan de fungerer i et rum. Du kan også gå på opdagelse på vores hjemmeside, og se de mange forskellige farver og designs, du kan få dine lamelgardiner i. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke smukke udtryk du kan skabe i dit hjem med lamelgardiner på mål.

Få råd og vejledning

Book endeligt et møde med en af vores kyndige konsulenter, hvis du har brug for råd eller vejledning. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi står klar til at hjælpe dig.