Home » RoonRahn.com » Skønne sager fra RoonRahn.com
Skønne sager fra RoonRahn.com

Skønne sager fra RoonRahn.com

RoonRahn.com er en hjemmeside hvor man finder en masse skønne sager til hjemmet. Roon og Rahn blev grundlagt i 2014 i Århus, hvor det hele startede som en fritidsinteresse for at bygge møbler til eget hjem. Det skulle dog hurtigt vise sig, at de to ildsjæle, som byggede smarte løsninger til hjemmet, virkelig havde flair for det. Udover de kreative og praktiske evner var samarbejdet også godt og sammen blev de tre faktorer byggesten for et firma, som siden 2014 er blomstret. Idag står Roon og Rahn nemlig for prisvindende dansk design, og den passionerede drivkraft bag er stadig den samme. 

Roon og Rahn er ikke bare endnu en møbelkæde, der sprøjter masseproducerede plasticborde ud på markedet. Roon og Rahn er kvalitet og kreativt design, som byder på smarte, smukke og praktiske løsninger til det urbane nordiske hjem. Møblerne er ofte designet med tanke på at løse problemstillinger i eget hjem. 

Stilen er enkel og falder godt ind i de fleste moderne hjem, hvor de vil udgøre en fin og funktionel detalje. På nuværende tidspunkt har RoonRahn to typer møbler til entreen. Det ene er skostativet Moodstand, som er praktisk og eksklusivt på samme tid. Bor man trængt har man ofte problemer med at finde plads til alle skoene i entreen – et problem, som RoonRahn har løst på en elegant måde med Moodstand. Det andet møbel til entreen hedder Moodboard og er en justerbar knagerække, som gør det smukt og lækkert at have alt godt hængende lige ved hoveddøren. 

Derudover har RoonRahn meget at byde på i Rank-serien, som består af en taburet, et sofabord og en bænk i det skønneste egetræ. 

Hvis man gerne vil indrette sit hjem med et nordisk og naturligt udtryk, så er RoonRahn.com det helt rigtige sted at søge efter det næste møbel. Her er virkelig kræset for både kvalitet, design og funktionalitet.