Home » Pallevogn » Smart pallevogn som hjælpemiddel til fliselægning og andre opgaver i bygge- og anlægsbranchen
Smart pallevogn som hjælpemiddel til fliselægning og andre opgaver i bygge- og anlægsbranchen

Smart pallevogn som hjælpemiddel til fliselægning og andre opgaver i bygge- og anlægsbranchen

For entreprenørfirmaer og håndværkerfirmaer inden for bygge- og anlægsbranchen er det en fordel med hjælpemidler, som fremmer effektiviteten og skåner de ansatte for tunge løft. Hos ASP Produktudvikling A/S kan firmaer eksempelvis købe en pallevogn af god kvalitet til en favorabel pris. Pallevognen er et tilbehørsprodukt til vakuumløfteren, og den er designet i tæt samarbejde med brugerne til at kunne anvendes i et hårdt miljø. Pallevognen kan nemt monteres på en gravemaskines doserblad, og den fungerer ud fra løftestangsprincippet. Pallevognen kan løfte og transportere den samme last som gravemaskinens egenvægt, og den er et meget robust arbejdsredskab, som kan anvendes i mange forskellige sammenhænge på f.eks. byggepladsen.

Effektiv fliselægning med pallevogn og vakuumløfter

Skal der eksempelvis lægges fliser, er det praktisk med en vakuumløfter og en pallevogn, når arbejdet skal udføres. Vakuumløfteren gør det nemt at lægge fliserne på den rigtige måde, uden at de ansatte bliver overbelastet fysisk, og med pallevognen kan fliserne transporteres derhen, hvor de skal anvendes. Når fliserne bliver transporteret på denne måde, er der ingen tunge løft, og arbejdsgangen bliver meget mere effektiv. Pallevognen kan anvendes til mange andre typer af opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen.  

Konkurrencedygtige priser og hurtig levering

ASP Produktudvikling har siden 1994 fremstillet hjælpemidler, som på en effektiv og fleksibel måde har til formål at eliminere tunge løft, effektivisere arbejdsprocessen og minimere dårlige arbejdsstillinger. Det første produkt, som blev udviklet, var vakuumløfteren. Efterfølgende blev den populære Knap-On kran udviklet, og sidenhen er der kommet en række andre produkter til som eksempelvis pallevognen. Alle produkter, som ASP Produktudvikling A/S står bag er med garanti af høj kvalitet. Med ASP Produktudvikling A/S som leverandør får kunderne en samarbejdspartner med stor ekspertise, som kan give professionel vejledning i forbindelse med valg af produkter. Prisen på en pallevogn hos ASP Produktudvikling er meget konkurrencedygtig, og leveringen sker hurtigt.