Home » Ny webshop » Smart platform til webshop giver dig mere tid og flere kunder
Smart platform til webshop giver dig mere tid og flere kunder

Smart platform til webshop giver dig mere tid og flere kunder

Hvis du overvejer at oprette en webshop, har du sikkert gjort dig en masse tanker i forhold til, hvad du vil sælge, hvem du vil sælge til, og hvordan de skal opdage dig. Noget, som du måske ikke har brugt så meget tid på at tænke over, er, hvilken platform du vil bruge til at oprette din webshop på. Det kan ellers få stor betydning for, hvor mange kunder du får, hvor nemt det er at lave SEO på din webshop, og hvor nemt det er at dele links om din webshop på de sociale medier. 

En god platform til dig, der er ved at lave en ny webshop, er Salecto. Der slipper du for alt det tekniske i forbindelse med at lave en webshop, samtidig med at det er nemt for dig at sætte webshoppen op, så den ser ud, som du gerne vil have, at den skal. Det kan for eksempel være i forhold til farver, galleri og lignende. Du behøver ikke at kunne kode eller være særlig god til IT for at have en webshop på Salecto. 

En anden ting, der bliver gjort meget nemmere via Salecto, er at blive fundet af dine kunder. Hvis dine kunder søger efter dig på nettet, er det vigtigt, at du ligger højt i en søgning, så det er din webshop, de klikker ind på. De fleste af os klikker kun ind på de tre øverste hits i en søgning, og det er meget få, der går videre til side to i en søgning. For at ligge højt i en søgning, skal din webshop være SEO optimeret. Det bliver også meget nemt for dig at gøre i Salecto. Der kan du nemlig nemt selv sætte title og meta description, den beskrivelse, der vises i en internetsøgning, ind. Du kan også nemt selv vælge, hvad der skal stå, hvis nogen deler et af dine produkter på sociale medier.