Home » porcelæn » Smukt Mads Stage-jagtstel

Smukt Mads Stage-jagtstel

Skal du ud at investere i noget nyt stel? Eller skal du finde på en rigtig god gave til et familiemedlem, en ven eller bekendt? Så bør du overveje at købe jagtstel fra Mads Stage. Og hvorfor er det en god ide? Det kan du læse om herunder.

Flotte motiver

Jagtstel fra Mads Stage har masser af forskellige, flotte motiver. Du finder stel med masser af forskellige dyr på. Det gælder dyr som agerhøne, fasan, gråand, grævling, hare, kronhjort, ræv, sneppe, urfugl, vagtel, fasanhøne, rådyr, dåhjort, taffeland og troldand. Så du kan godt se, at der er virkelig mange udtryk at vælge imellem, når det kommer til pynt med dyr på de forskellige slags stel.

Du kan få det hele

Og så er der selvfølgelig også et bredt udvalg hos Mads Stage, når det kommer til de forskellige dele stel, som man kan købe. Det betyder, at du kan få en dyb tallerken, et fad, en askeskål, tallerkener i forskellige størrelser, kaffekop, krus, flødekande, lysestage, peberbøsse og saltbøsse, skåle, smørboks, smørbrik, smørkop, tekande, sovsekande, sukkerskål og tærtefad.

Så med produkter fra Mads Stage kan du virkelig få stel, som kan matche hinanden i hele din bolig. Og hvis du tænker, at stel fra Mads Stage kunne være en god gave, så er der i hvert fald også masser af forskelligt stel, som du kan købe.

Det kunne jo være meget sjovt at købe noget af stellet i en gave. Og næste gang du så skal give den samme person en gave, så kan du købe noget andet stel fra samme mærke, som matcher det, som du tidligere har købt. Der er en god sandsynlighed for, at personen vil blive rigtig glad for gaverne. Og så viser det jo også, at der er noget tanke bag, hvis du fortsætter med dette tema.