Home » Biler » Sommerklargøring af bil: 3 tips til dig

Sommerklargøring af bil: 3 tips til dig

Hvis du som mange andre danskere lige netop i år, mens corona stadig er til stede, vælger at tage på ferie inden for landets grænser, så kommer du helt sikkert til at benytte bilen meget. Men bilen kan godt have det hårdt om sommeren, og vi kommer derfor her med gode råd til, hvordan du skal behandle den for at få det maksimale ud af den.

Poler den inden kørsel

Når bilen skal luftes, skal den naturligvis smukkeseres en smule, så du stadig sætter dig lidt i respekt over for de andre fædre i trafikken. Men det er også sundt at polere bilen. Du skal blot vide, hvordan du skal poler bil, og så er det faktisk ret lige til. Der er nogle vigtige steps, som du skal igennem.

Tjek væskerne

Når det er varmt, så bruger man eksempelvis mere kølervæske, og når man samtidig typisk tager længere strækninger, når man skal på ferie, så er der større risiko for, at bilen går ned på et tidspunkt på grund af olie- eller væskemangel. Få derfor tjekket alle bilens væsker, inden du kører afsted, hvis du vil undgå forstyrrende forsinkelser.

Bliv en del af en landsdækkende kæde

Varmen gør nogle gange uransagelige ting ved bilen, og det kan blive nødvendigt at få den på værksted på den lange tur. Men hvis du er vant til at komme på dit lokale værksted, så er det ikke nok, når du befinder dig i en hel anden landsdel. Det kan derfor være en fordel for dig at melde dig ind i værkstedskæde, som dækker hele landet.