Home » Thors-design.dk » Upcycled træværk hos Thors Design
Upcycled træværk hos Thors Design

Upcycled træværk hos Thors Design

Hvis du elsker det rå og autentiske look, som kendetegner genbrugstræ af høj kvalitet – så vil du også elske møbler fra Thors Design. Hos Thors Design finder du plankeborde, primært udført i maritimt patineret bolværk. Bolværk er konstrueret af særdeles robust og slidstærkt træ, og har gennem årene tilegnet sig den helt særegne patina gennem slid og udsættelse for vind og vejr. Thors Design har hentet træet fra danske havne, færgelejer og anløbspladser, hvor bolværket har udtjent sin værnepligt gennem årtier. I værkstedet bliver bolværket upcycled og forarbejdet til bordplader, bænkesæder, rammer til udekøkkener, stole, blomsterkummer og højbede samt øvrige bæredygtige produkter.

Et rustikt look med genbrugstræ fra Thors Design

Det rå og upolerede look er trendy som aldrig før. Vi ser det udtrykt i rå murstensvægge og betongulve i mange danske hjem – og nu har du mulighed for at supplere dit grove og rustikke interiør med et helt unikt plankebord eller et bord/bænk sæt i ægte, massiv Azobé, præget af danske vejrlig og 100% enestående. Ikke to stykker træ er ens – og det er møblerne dermed heller ikke.

Plankeborde efter mål og ønske

Plankeborde fra Thors Design fås i flere størrelser og udformninger, fra det klassiske langbord til helt små café borde. Du kan også få skrædder syet et plankebord til netop de mål, du har behov for, og i det look, du ønsker dig. Grundlæggende er plankebordene delt op i fire kategorier: Uniq, Idun, Gaia og Mosaic. Når du køber et Uniq plankebord fra Thors Design, får du det mest eksklusive plankebord, det er muligt at fremskaffe, da det træ, der anvendes til netop denne model, kun fås i yders begrænset mængde. Ønsker du et mindre plankebord til din lejlighed, kan du vælge et Idun plankebord, som fås med såvel rå som pudset overflade.

Se alle de lækre plankeborde på thors-design.dk