Home » Fritid og Hobby » Vær kreativ i påsken

Vær kreativ i påsken

Påsken nærmer sig, og det er lig med påskeferie. Denne tid betyder for mange, at man skal deltage i diverse påskefrokoster i helligdagene. Dog er det ikke alle, der har samtlige helligdage booket op med påskefrokoster, og derfor skal man have disse dage til at gå med noget andet.

Når der ikke er noget på programmet i helligdagene, og man i stedet kan bruge dagene på lige det, man vil, kan man blandt andet bruge tiden på nogle forskellige gør-det-selv projekter, og der er massevis af forskellige projekter, man kan kaste sig ud i. Ikke nok med, at man bliver glad for det endelige resultat, så kan selve arbejdet med det gøres spændende og interessant, og det er oplagt at lave disse projekter med andre i familien.

Gør-det-selv med skumgummi

Der er et væld af forskellige projekter, man kan kaste sig ud i, og uanset hvor kreativ, man selv føler, man er, så vil der med sikkerhed være et projekt for enhver at kaste sig ud i. Man kan lave forskellige projekter ud af mange forskellige materialer. Alt fra karton til stof til skumgummi kan bruges til forskellige gør-det-selv projekter. Af skumgummi er det muligt at lave madrasser, sengerande og andet. Hertil kan man sy betræk i lige præcis det stof og mønster, man har lyst til, og på den måde, kan man selv være med til at sætte et endnu mere personligt præg på indretningen, end der i forvejen er.

Så skal du have nogle af de kommende helligdage til at gå med noget kreativt, så find et gør-det-selv projekt, som du enten kan lave alene eller sammen med andre, og jer nogle gode og hyggelige dage sammen.