Home » Værktøj » Værktøj i høj kvalitet hos Dorch & Danola!

Værktøj i høj kvalitet hos Dorch & Danola!

Hos Dorch & Danola har vi mange års erfaring inden for værktøj og håndværk. Vi har brugt vores viden til at skabe en netbutik, hvor vi forhandler de allerbedste håndværkervarer til dig. Vi har et kæmpe udvalg på over 15.000 industrivarer, både til den professionelle og til gør-det-selv manden. Blandt vores udvalg finder du alt inden for el-værktøj, stationære maskiner, akku maskiner samt tilbehør til dette. Kort sagt finder du hos os alt, du har behov for til godt håndværk. 

Vores fysiske butik ligger i Odense. Her er du altid velkommen til at besøge os for at få personlig service og se produkterne med egne øjne. Vi tilbyder desuden reparation på hele Fyn. Men vi går også op i den personlige betjening, når du handler på vores netbutik. Derfor er du altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du skulle have nogen spørgsmål, forespørgsler eller lignende. Vi står altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejlede dig med vores ekspertise inden for værktøj.

Hos Dorch & Danola går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi ved, hvor vigtigt det er, at have det rigtige værktøj. Kun med dette kan man udføre et godt stykke arbejde. Vi står 100% inde for alle vores produkter, uanset om du køber dem i vores fysiske butik eller på nettet. Vi sælger både til erhverv, private og det offentlige, og du bestemmer selv, om du vil have produkterne tilsendt eller selv afhente dem i butikken. 

Kom ind og se vores kæmpe udvalg på hjemmesiden allerede i dag. Du finder alle de anerkendte mærker inden for værktøj, industri og håndværk. Vi forhandler blandt andet Fein, Milwaukee, AEG, Bosch, TengTools os mange, mange flere. Hos os kan du helt sikkert finde lige det produkt, du går og leder efter. Vi ser frem til at handle med dig!