Home » Bolig » Var det noget med en køkkenvask i smukt italiensk design?

Var det noget med en køkkenvask i smukt italiensk design?

Så læs med her! Hvis køkkenet trænger til en kærlig hånd, kan en smuk køkkenvask være med til at sætte prikken over i’et. Du tilbringer enorm tid foran en køkkenvask, så hvorfor ikke finde en, der forbinder både funktionalitet og et lækkert design. På Lavabo.dk finder du et stort udvalg af alt, hvad hjertet kunne begære af håndvaske. Alle er skabt i et eksklusivt italiensk design, som passer ind i ethvert køkkentema.  

Noget for enhver stil

Det svære bliver at vælge – for valgmulighederne er mange på lavabo.dk. Alle køkkenvaske er udviklet i samarbejde med italienske designere og giver noget unikt til køkkenet. Der er både fokus på kvalitet, design og funktion i skabelsen af håndvaskene. Og det er nødvendigt, når der skal udvælges en ny vask til køkkenet. Køkkenet er efterhånden blevet et af danskernes mest brugte rum, hvor du tilbringer det meste af din tid – så hvorfor ikke sørge for at det netop er et rum, hvor der er kredset om detaljerne? Du har mulighed for at skabe din helt egen stil med køkkenvaske fra Lavebo.dk, da udvalget er så stort.

Funktionalitet i smukt design

Med et fokus på netop funktionalitet er kvaliteten sikret hos Lavabo. Du finder køkkenvaske i keramik, kompositvaske, stålvaske og farvede vaske i for eksempel guld, kobber eller sort messing. Og du finder flere designs i både firkantet eller med rundede kanter. Alt samme for at det passer til netop dit behov. Du kan også finde modeller med og uden hanehul eller praktiske dobbeltvaske, og alt sammen så det passer ind i ethvert køkken. Der er flere forskellige monteringsformer som for eksempel nedfældning og planlimning, der gør det nemt og praktisk.

Læs og kig med på Lavabo.dk.