Home » vvsfittingsdk » Vvsfittings.dk
vvs udstyr

Vvsfittings.dk

Hos vvsfittings.dk forhandler de professionelt vvs-udstyr samt el-materiel. De har specialiseret sig i professionelle vvs-produkter og kan derfor tilbyde et bredt udvalg af vvs-rør og fittings til private og vvs-arbejdere. De forhandler alt i vvs-udstyr til en fair og billig pris. Hos vvsfittings.dk finder du forskellige kobberrør, vinkler, T-stykker, muffer og dækvinkler. De har værktøj til vvs-brug, rørskåle, tape m.m. Til badeværelset forhandler de kvalitetstilbehør og sanitetsvarer, bl.a. armaturer og reservedele, badekar og spa, bruseløsninger, håndklæderadiatorer, toiletter, vaske og vaskeskabe. Desuden finder du brandsikring, brandskabe og ventiler i deres webshop. De forhandler pumper og afløb i forskellige størrelser og alt sammen i den bedste kvalitet, der findes på markedet. Blandt deres varmeartikler finder du fjernvarme, gas, gulvvarme, kuglehaner, målere og visere, røgrør og skorstene, radiatorventiler og varmtvandsbeholdere m.m.

Deres el-artikler omfatter stærkstrømsmateriel, ledninger og kabler, føringsveje og befæstelse, motorer og spændingsregulering, forskellige el-apparater samt elektronik og elektronikkomponenter.

De har ligeledes har alt i belysning og lyskilder, boltpistoler og bolte, montageværktøj, gevindstænger, kabelbindere, rengøringsprodukter, plugs, ankre, skruer og meget mere. Desuden forhandler de rumsikring, nøglebokse, indbrudscentraler og adgangskontrol.

I alt forhandler de hos vvsfittings.dk over 40.000 forskellige produkter inden for vvs og el. På webshoppen er det derfor muligt at filtrere din søgning, så det bliver lettere at finde frem til det produkt, du mangler.

Vvsfittings.dk forhandler både produkter til private og professionelle. De leverer direkte til hjemmeadressen, og deres varer er altid tilgængelige på lager. deres produkter bruges af professionelle vvs-folk. Som kunde hos dem er du sikret god kvalitet og godt gedigent håndværk, som virker. Det er deres mål, at ingen skal gå ned på udstyr, og at det skal være simpelt at udføre godt vvs-arbejde. De forhandler kun det, der er relevant for dig som kunde, og derfor har de også undgået forstyrrende annoncer på webshoppen. Til gengæld finder du nemt den vare, du søger, i deres udvalg.