Home » Ledelse- og udviklingskurser » 2 måder til at skabe vækst i virksomheden

2 måder til at skabe vækst i virksomheden

Hvis du har brug for et lille boost i din virksomhed, er der mange veje at gå. Hvilken løsning, der er bedst for dig, er svært at vurdere, men lige her kan du i hvert fald læse meget mere om eksekvering af strategi og SEO.

Eksekvering af strategi

Du kan få professionel hjælp til såkaldt eksekvering af strategi. Kort fortalt handler eksekvering af strategi om at omsætte strategi til handling – altså at ting, planer og ideer rent faktisk bliver ført ud i livet. For at det kan lade sig gøre, er det vigtigt at din strategi er meningsful og letforståeligt. Det er nemlig rigtig vigtigt at forstå, hvorfor man gør noget for at få det bedst mulige resultat. Det gør det samtidig også lettere at løse eventuelle problemer, der kan opstå i processen. Du kan eksempelvis tage dine medarbejdere med på kursus, hvor i sammen kan skabe erfaring om ledelse, optimering, projektledelse og lignende. Når du vil forsøge at implementere en ny eksekvering af en strategi, er det rigtig vigtigt, at eksekveringen er både strategisk og effektiv. Du bør fokusere på at involvere dine medarbejdere i alle processer, så de også føler et vist ejerskab i, hvad der foregår.

SEO

SEO en forkortelse for Search Engine Optimization, som du sikkert også har hørt som søgemaskineoptimering. Google rangerer hele tiden hjemmesider efter relevans. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind på hvilke hjemmesider, der dukker først frem ved en internetsøgning. En god SEO og digital strategi kræver tid, tålmodighed og erfaring. Du kan derfor overveje, om du vil hyre et SEO-bureau til at hjælpe dig på denne front. Bureauet kender alt til algoritmer, som kan spille ind på din virksomheds færd på internettet.