Home » Hovedbeklædninger og plejeprodukter » Er du blevet tynd i toppen? – Prøv en turban

Er du blevet tynd i toppen? – Prøv en turban

Det er urimeligt, men når mænd bliver ældre bliver mange tyndhårede. Det finder de forskellige løsninger på, men mange vælger bare at klippe det hele af. Så får issen lov til at stråle i sin fulde pragt.

Og det ser godt ud. Der kan være stil over en mand uden hår, eller bare antydninger af en millimeter på halvdelen af hovedet. Mange af Hollywoods stjerner er kommet langt ved at klippe håret af.

Men det er ikke en god løsning for kvinder.

I ligestillingens navn

Selvom vi er meget opmærksomme på at udviske forskellen mellem mænd og kvinder, så har moder natur ikke tænkt sig at rette ind. Derfor må kvinder finde andre løsninger når håret går på pension.

En god løsning kan være at begynde at gå med hovedbeklædning. Mange mænd er begyndt at gå med forskellige hatte. Efterhånden har flere kvinder taget moden til sig.

Frisuren går i stykker

Den største ulempe ved at gå med hat er at det ødelægger frisuren. Du får hattehår. Men det er måske mindre vigtigt hvis der alligevel ikke er så meget hår tilbage.

Selvom vi er godt inde i det nye årtusinde, så vil mange mene at hatte skal pilles af hovedet indendørs, så du må finde en løsning der er socialt acceptabel uanset hvor du færdes.

Brug turban

Turbans er ikke kun for rettroende indere. Det er et klædningsstykke der stammer fra mellemøsten og det blev mest båret af mænd. Kvinder brugte tørklæde.

En turban består af et langt stykke klæde som vikles på en bestemt måde for at danne en slags hat der beskytter hovedet. Vi forbinder mest turbanen med religion og måden den vikles på skifter fra kultur til kultur. Men turbanen kan også bruges af kvinder som en dekorativ måde at dække tyndt hår.