Home » stomi » Find de stomiprodukter der passer til dig

Find de stomiprodukter der passer til dig

Ligegyldigt om du har en ileostomi, en kolostomi eller en urostomi, så er det vigtigt at vælge de rette stomiprodukter, der passer til din hverdag, dine ønsker, din kropsform og dine behov. Det er vigtigt at tage højde for at din krop ændrer sig og derfor kan de stomiprodukter, du bruger, også ændre sig.

Vælg det rigtige produkt

Alt efter din kropsvægt, din størrelse på din stomi, så skal du vælge et stomiprodukt, som sørger for at du kan leve dit liv mere eller mindre som du plejede uden lækage eller ubehag. Du kan enten selv tjekke eller tage et smut til lægen for at holde dig opdateret med at de produkter, du bruger passer til din nuværende kropsform og kropstype. Derudover så er det også vigtigt at se på, hvilken hudtype du har samt hvordan faconen skal være på stomien, så den slutter tæt.

En bred vifte af stomiprodukter

Hos Coloplast finder du en bred vifte af kvalitetssikrede stomiprodukter. Du finder blandt andet flade stomiprodukter, som 1 dels-produkter, hvilket betyder at klæbedelen er en del af selve posen og som 2-dels produkter, hvor klæbedel og stomipose er seperate. Du finder naturligvis også stomiprodukterne i forskellige størrelser og varianter, som for eksempel bløde, dybe eller letvægtsvarianter. Ligegyldigt hvad dit behov er, så er der et produkt hos Coloplast, der kan passe til dig.

Få gratis vareprøver

Det er ikke altid det fedeste eller nemmeste at skulle springe ud i at prøve nye produkter, og det er vi bestemt klar over hos Coloplast. Derfor kan du altid bestille en gratis vareprøve fra os og teste dig frem til, hvilke produkter der passer til lige præcis dig.