Home » staldinventar » Gør hverdagen nemmere med fodervogne

Gør hverdagen nemmere med fodervogne

Hvis du har en stald eller et landbrug, hvor der er flere eller mange dyr, som skal fodres, så gør dig selv en tjeneste og invester i en robust og kvalitetstjekket fodervogn. Fodervogne gør hverdagen nemmere for dig ved at du nemmere kan transportere mere mad til dine dyr ad gangen og slipper for tunge og hyppige løft. Hos Staldinventar.dk finder du flere forskellige typer fodervogne, og der er med garanti en fodervogn, som opfylder dine ønsker samt behov.

Populære mærker

Bare fordi du finder fodervogne til en god pris hos Staldinventar.dk, så betyder det ikke, at du går ned på kvaliteten. Derfor finder du anerkendte og populære mærker såsom Ravendo og La Buvette, som er nogle af de førende eksperter indenfor fodervogne. La Buvettes fodervogne er lavet af polyethylen, som har bevist at være ekstremt robust over for vind og vejr samt slid. De er designet med at fokus på, at de skal være nemme at manøvrere og derfor har de også integererede håndtag. Har du mange dyr kan det være en fordel at investere i en Ravendo fodervogn, da de kan indeholde op til 400 liter.

Fokus på multifunktionalitet

En fodervogn behøver ikke kun at være en fodervogn, hvor du har mineraler, lucerne, eller andet foder samlet alt sammen ét enkelt sted. Du kan også putte forskellige redskaber, du ofte bruger i stalden, i din fodervogn, bruge den til at samle affald eller putte halm og hø i den. Multifunktionalitet er guld værd i den travle stald og efter at have introduceret en ordentlig fodervogn til din stald, vil du hurtigt kunne mærke, hvordan det gør din hverdag nemmere.

Råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken fodervogn, der egner sig bedst til den mængde dyr samt de kvadratmeter du råder over i din stald, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Staldinventar.dk. Vi står klar til at guide dig.