Home » Skønhed » 3 råd til pigen, hvis make-up-uheldet er ude

3 råd til pigen, hvis make-up-uheldet er ude

Hvad end du har lavet en fejl med dine make-up eller bare skal have det af dagen efter en bytur, så er der mange gode grunde til at gøre sig klogere på, hvordan man får make-up og deslige af, når tiden er til det. Vi giver dig her tre gode råd til, hvordan du kan gøre, hvis du skal have fjernet make-up så gnidningsfrit som muligt.

Neglelakfjerner til neglene

Har du lagt neglelak på dine negle? Så er det eneste rigtige at gøre at bruge en ordentlig neglelakfjerner. Disse kan erhverves for ganske få penge, og du behøves ikke gå på kompromis med kvaliteten, hvis du vælger det rigtige sted at købe din neglelakfjerner fra. Der findes forskellige typer afhængigt af, hvilken type neglelak du har lagt.

Masser af vatrondeller

Man kan faktisk aldrig have for mange vatrondeller. De kan bruges til lidt af hvert, og de er perfekte til at gnide make-up af huden, om det er samme dag eller dagen efter, at den blev lagt. Husk altid at væde rondellerne en smule, så du får den bedste effekt. I samme ombæring bør det nævnes, at du bør undgå at bruge toiletpapir, da vatrondellen giver et meget bedre resultat i sidste ende.

Rensevand og cleansers

Hvis du ikke er til vatrondeller, kan du også hælde væske på huden, som gør det meget nemmere at tørre make-up og andre ting af huden. Du kommer dog alligevel nok til at bruge en vatrondel, hvis du vil tørre huden ordentligt af, og det samtidig skal være behageligt. Det anbefaler vi i hvert fald.