Home » solarcampdk » Find den rette lyskæde hos Solarcamp.dk

Find den rette lyskæde hos Solarcamp.dk

Lyskæder er en fantastisk måde at give lidt ekstra lys i vintermånederne til fx træer, buske eller husfacader. Lyskæder er ikke så overraskende meget populære herhjemme og fås i mange forskellige afskygninger, som kan variere i både længde, farve og lysstyrke. Især i julen er lyskæderne meget udbredte, da de her formår at bidrage til den gode julestemning.

Med solcellelyskæder og LED-pærer er det nu tilmed muligt at få glæde af alle fordelene ved traditionelle lyskæder, og samtidig spare på både på strøm og belastninger.

Spar penge på elregningen og gør miljøet en tjeneste med solcellelyskæder
Der er mange gode grunde til at bruge solcellelyskæder frem for almindelige til at lyse hus og have op. Du slipper for ledninger til stikkontakten, du sparer rundt regnet mellem 40-160 kr. i el pr. lyskæde og du slå samtidig et slag for miljøet ved at spare på energiforbruget. Desuden holder LED-pærer, som solcellelyskæder gør brug af op til 10 gange så lang tid, som almindelige glødepærer.

Mange er af den opfattelse, at LED-lyspærer ikke lyser ligeså kraftigt som glødepærer og giver et ”koldere” lys, men med moderne LED-teknologi er det ikke længere tilfældet. Nu kan få et flot og kraftigt, varmt lys med LED-pærer, og samtidig lyse hus og have op hele julen uden unødigt energiforbrug og dårlig samvittighed overfor miljøet.

Hos Solarcamp.dk finder du et solidt udvalg af flotte solcellelyskæder fra Lumify i forskellige farver, længde og lysstyrke.