Home » Uncategorized » Fremtidens Fjernvarme – den nye leverandørguide

Fremtidens Fjernvarme – den nye leverandørguide

Fremtidens Fjernvarme er en ny leverandørguide, som har til formål at skabe et netværk og samarbejde mellem leverandører og målgruppe indefor energi og fjernvarme. I leverandørguiden kan man finde en stor mængde indhold fra forskellige virksomheder indenfor branchen.
Fremtidens Fjernvarme er blevet oprettet som leverandørguide med det formål at fungere som et naturligt opslagsværk, når der skal gøres forskellige indkøb i den daglige drift.
På denne virtuelle leverandørguide, som også fungerer som en online informationsportal, vil der løbende blive postet nyheder indenfor branchen, invitationer, produktnyheder og meget andet lignende. Denne leverandørguide er derfor unik, da den både eksisterer fysisk og virtuelt.
Den virtuelle informationsportal er altid åben for nye blogindlæg. Virksomheder indenfor branchen har derfor mulighed for at bidrage med deres synspunkter, produkter og informationer via informationsportalen. 
Den fysiske leverandørguide udkommer en gang om året. Alle virksomheder er velkomne til at komme med idéer og in-puts til, hvordan leverandørguiden bliver endnu mere relevant for både leverandører og målgruppe.
Fremtidens Fjernvarme er altså for alle, som benytter sig af fjernvarme. Den er både for den private boligejer, virksomhedsejeren og leverandørerne. 
Fjernvarme kan for nogle virke som et abstrakt begreb, og det kan derfor netop være en god idé at indhente informationer fra Fremtidens Fjernvarme, så man kan få et bedre overblik over, hvad fjernvarme egentlig er, og hvilke fordele der kan være ved brug af fjernvarme.
Lige pt. henvender Fremtidens Fjernvarme sig primært til folk, som er inde i emnet, da informationsportalen er under opbygning, og der derfor ikke er så mange indlæg endnu, men målet er, at den skal henvende sig både til folk, som er inde i emnet, og til folk, som endnu ikke ved noget om emnet, men blot søger informationer.
Uanset er alle velkomne til at kontakte Fremtidens Fjernvarme, hvis man har relevante informationer eller synspunkter, som man ønsker publiseret i leverandørguiden.