Home » Pumper til havedam » Pumper til havedam
Pumper til havedam

Pumper til havedam

På koimad.dk finder du et stort udvalg af pumper til havedam. Det er vigtigt at kunne skabe den rigtige ilttilførsel i din havedam uden at du kommer til at bruge alt for meget strøm på det. Koimad.dk forhandler vandpumper, som kan justeres manuelt, så du selv kan bestemme flowet i din havedam. Desuden er de kvalitetspumper med høj energieffektivitet. Du er med andre ord sikret et rigtig godt produkt, hvis du vælger at købe din vandpumpe hos koimad.dk.

Det er vigtigt for dine fisks velfærd, at de får en god ilttilførsel, og derfor bør du anskaffe dig en god og effektiv pumpe til din havedam. Det kan variere meget, hvor stærk strøm dine fisk har brug for, alt efter hvilken art du holder, og derfor kan det være en god ide at vælge en justérbar pumpe, så du selv kan bestemme, hvor meget ilt der pumpes i din havedam.

Hos koimad.dk finder du en pumpen Varioflow fra Auga, som hører til den allernyeste generation af vandpumper. Den er 100% regulérbar og har en høj standard i materialevalg, selvom den fås til en tilgængelig pris. Varioflow er strømbesparende og afgiver stort set ingen larm, så den vil ikke genere dig. Med Varioflow er du sikret en pumpe, der holder længere, og som du selv kan justere efter behov.

Du finder også Superflow Techno pro-serien, som er en serie af pumper i tre forskellige størrelser. Pumpen er en lavenergi-pumpe, som kan justeres manuelt. Den kan justeres lodret eller vandret og fungerer derfor godt, hvis du har anlagt et vandfald i din havedam. Pumpen har et kompakt design og kan derfor nemt flyttes rundt, hvis der skulle være behov for det.

Desuden finder du pumper i DM-Vario-serien, som også fås i tre størrelser. Den kan både monteres over og under vand, og du kan justere den vha. den medfølgende controller.