Home » DK-vikar.dk » DK VIKAR – hyr en kompetent ufaglært vikar til produktion, lager eller gartneri
DK VIKAR – hyr en kompetent ufaglært vikar til produktion, lager eller gartneri

DK VIKAR – hyr en kompetent ufaglært vikar til produktion, lager eller gartneri

Er I en virksomhed, som mangler flittige og mødestabile vikarer til at løse opgaver inden for produktion, lager eller gartneri på Fyn? DK VIKAR er et af Danmarks førende vikarbureauer inden for ufaglært arbejdskraft og har mere end 25 år erfaring med branchen. Uanset hvilket behov jeres virksomhed har for at hyre en eller flere ufaglærte vikarer, så kan DK VIKAR finde den helt rigtige vikar til opgaven. Fordelene ved at hyre vikarer er, at I som virksomhed får stabil og effektiv arbejdskraft i spidsbelastede perioder samtidig med, at I ikke har udgifter til rekruttering og personaleadministration. Når I vælger at hyre en dygtig vikar gennem DK VIKAR, så betaler I kun for de effektive arbejdstimer, og priserne er favorable.

Mødestabile og effektive vikarer til mange typer af opgaver

Hos DK VIKAR kan virksomheder hyre ufaglærte vikarer til mange forskellige typer af jobs inden for produktion, lager eller gartneri. I produktionsvirksomheder kan der f.eks. være brug for vikarer til montagearbejde, betjening og overvågning af maskiner, arbejde ved linjebånd, pakkeopgaver samt forfaldende lager- og produktionsopgaver. Der kan også være brug for lagervikarer til opgaver som kørsel med truck, pluk og pak med truck og stabler, varemodtagelse eller containertømning. På gartnerier og planteskoler kan der være brug for vikarer til plukning af frugter, grøntsager og blomster, pakning af frugt og grønt samt beskæring af buske og træer. DK VIKAR sender mødestabile og effektive vikarer ud til virksomhederne, som har erfaring med netop den type arbejdsopgave, som skal løses, og vikaren kan derfor hurtigt gå i gang med opgaven på lige fod med de øvrige medarbejdere. Virksomheder, der gerne vil vide mere om, hvad DK VIKAR kan tilbyde, eller som vil hyre en vikar, kan nemt udfylde kontaktformularen på hjemmesiden DK-vikar.dk.

Hvorfor blive vikar?

Overvejer du at blive ufaglært vikar, så er DK VIKAR et rigtig godt vikarbureau at være tilknyttet. Her er ufaglærte vikarer sikret gode løn- og ansættelsesvilkår, ligesom hvis du var ansat i den pågældende virksomhed. Du kan vælge at arbejde inden for produktion, lager eller gartneri alt efter dine kompetencer og arbejdserfaring, og du vil komme vidt omkring på Fyn til byer som Odense, Svendborg og Vejle. Du vil få mulighed for at arbejde i en eller flere virksomheder og møde mange nye mennesker og prøve kræfter med forskellige arbejdsopgaver. Så hvis du er typen, som er åben og imødekommende og kan lide at prøve noget nyt og opnå nye færdigheder, så er et vikarjob gennem DK VIKAR en rigtig spændende mulighed. Du kan let kontakte DK-vikar.dk allerede i dag.