Home » Frugtkasser » Bring frisk frugt og fornyet energi til kontoret

Bring frisk frugt og fornyet energi til kontoret

Arbejdsdagene på kontoret kan synes lange, når der er mange deadlines og opgaver, der skal klares. Som medarbejder og chef har man ansvar for at alle opgaver bliver klaret med samme sans for detalje, og derfor er det nødvendigt at holde motivationen oppe.

Der findes mange produktive måder at motivere ens medarbejdere på, men det er samtidigt vigtigt, at man kan bruge sin energi på det, som man er god til.

For at I kan bruge jeres energi på at udføre jeres arbejde, kan I med fordel vælge at investere i økologiske frugtkasser som leveres friske hver dag.

Når I investerer i økologiske frugtkasser, vil i møde sæson- og årstidstilpasset variation af økologisk frugt. Det er en hel naturlig måde, hvorpå I kan motivere og engagere jeres medarbejdere.

Samtidigt viser det jeres medarbejdere, at I påskønner deres indsats og ønsker at højne sundheden i jeres virksomhed.

En sund virksomhed er sund fornuft

Økologiske frugtkasser bringer ikke kun sundhed til jeres medarbejdere, I vil også opleve en sundere økonomi. En frugtkasse er sund fornuft: frugt til en medarbejder i et år er oftest mindre kosteligt end blot én sygedag.

Alle frugtkasser udstyres med en naturlig service, der lader jeres frugtkasse blive leveret lige til døren. Den friske frugt er pakket i miljøvenlig og fødevaregodkendte frugtkasser, som chaufføren vil tage med tilbage, når den er tom. Her vil den blive rengjort og genbrugt.

Undersøg jeres mulighed for på naturlig vis at implementere frisk frugt i jeres hverdag. I bringer mere naturlig energi til krop og sind blandt jeres medarbejdere, og dét er sund fornuft.

Udvid jeres horisont allerede i dag og undersøg de friske muligheder.