Home » Acupuntureshop » Akupunktørudstyr og klinikudstyr til billige priser online

Akupunktørudstyr og klinikudstyr til billige priser online

Er du akupunktør, zoneterapeut, fysioterapeut, kiropraktor, kosmetolog eller lignende og på jagt efter behandlerudstyr af god kvalitet til favorable priser? I så fald finder du et stort udvalg af behandlerudstyr og brikse til din klinik i webshoppen hos Acupunctureshop.com, som har mere end 20 års erfaring med at sælge akupunktur- og massageudstyr og brikse og er Europas førende importør af specialiseret klinikudstyr. Gennem deres solide samarbejdsaftaler sikrer de dig, at du får markedets bedste udstyr, behandlerlejer og brikse til den bedste pris.  

Godkendt kvalitetsudstyr til konkurrencedygtige priser

Som akupunktør finder du et bredt udvalgt af akupunkturnåle, akupunkturudstyr, brikse og andet klinikudstyr samt anatomimodeller hos Acupunctureshop.com. Zoneterapeuter, kiropraktorer, fysioterapeuter eller massører kan f.eks. vælge mellem mange smarte og funktionelle transportable brikse eller elektriske brikse til deres klinikker. Er du kosmetolog finder du eksempelvis forskellige typer af laserudstyr samt brikse, der er designede til den type behandling, du udfører. Der er mange fordele ved at handle online med Acupunctureshop.com. For det første er det nemt at sidde foran computeren – på et tidspunkt der passer dig – og kigge i det store sortiment for at finde præcis det udstyr, som du har brug for i din klinik. For det andet kan du være sikker på, at alt udstyr og brikse er af høj kvalitet, og at det er godkendt behandlerudstyr og klinikudstyr, som lever op til kravene. For det tredje tilbyder Acupunctureshop.com konkurrencedygtige priser på alt udstyr, så du kan forvente at gøre en god handel. Det er ligetil at udfylde bestillingsformularen og sende ordren af sted. Hvis du ønsker at lease udstyr i stedet for at købe det, har du mulighed for det. Det kræver blot, at du har et CVR-nummer, og at din forretning er mere end to år gammel. Dermed kan du f.eks. lease en ny elektrisk briks eller laser i en periode på 36-60 måneder.

10 millioner akupunkturnåle og smarte brikse

Hos Acupunctureshop.com har de ca. 10 millioner akupunkturnåle på lager. Som akupunktør skal du blot vælge, hvilken type akupunkturnåle du ønsker at arbejde med? Skal det være japanske nåle af mærket Seirin, som findes i mange varianter med eksempelvis plastikhåndtag eller snoet håndtag i rustfrit stål. Du finder også spinex og presnåle fra Seirin i sortimentet. Eller du kan vælge traditionelle kvalitetsnåle fra Cloud & Dragon – verdens største producent af akupunkturnåle. Her er du sikker på at få et kvalitetsprodukt, som lever op til alle godkendelses- og kvalitetskrav. CAIR Super Silicon er en akupunkturnål, som Acupunctureshop.com selv har designet, og der findes i alt 11 typer af nåle. I dette mærke kan du få nåle med plastikhåndtag, silikonebelagte nåle med kobberhåndtag eller sølvhåndtag af super kvalitet. Modellen Cair Super Steel fås både med og uden silicone. CAIR er en populær nål og en af de mest solgte. Acupunctureshop.com har også et stort udvalg af kvalitetsbrikse til forskellige typer af klinikker. Leder du efter en transportabel briks, så er CAIR-serien den, hvor du får mest for pengene, og her finder du f.eks. den populære allround-briks ETL57, som lever op til de behov, mange behandlere har, når de udfører deres arbejde. Du finder også et spændende udvalg af elektriske brikse, eksempelvis kiropraktorbrikse af mærket ErgoStyle, som er førsteklasses behandlerbrikse, der er specialdesignet, så det er lettere at udføre behandlingen.