Home » Arbejde » Bliv vikar og få en alsidig hverdag

Bliv vikar og få en alsidig hverdag

Er du på udkig efter et job, hvor du i høj grad får mulighed for en varierende hverdag? Er personlig udvikling et element, du værdsætter i dit kommende arbejde? Hvis svaret er ja til disse spørgsmål, kan en stilling som vikar være noget for dig. Lige nu kan du blive vikar hos vikarbureauet VikarService, som tilbyder en række ledige stillinger.

Hvorfor blive vikar?

At være vikar minder mange på mange områder om et traditionelt fuldtidsjob. F.eks. bliver du ansat med en ansættelsesaftale, ligesom du gør ved det traditionelle job. Der er dog også nogle signifikante forskelle, og jobbet kræver bl.a., at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsmetoder og tilpasse dig nye arbejdsmiljøer. Dog er der også en række fordele ved vikarjobbet, som ikke altid findes hos det traditionelle job. Af eksempler kan nævnes:

  • Du får mulighed for en omskiftelig hverdag med forskellige arbejdsopgaver
  • Du får mulighed for at tilpasse vikariaterne efter dine ønsker og behov
  • Du får mulighed for en fleksibel hverdag, idet du selv planlægger din fritid
  • Du får mulighed for personlig udvikling

image-1

Hvad kræver det at blive vikar?

Om du er faglært eller ufaglært er underordnet, hvis du ønsker at blive ansat som vikar hos VikarService. Der er arbejdsopgaver, som råder over store dele af erhvervslivet, så der næsten er noget for enhver smag. At være vikar kræver dog, som nævnt, at du skal være lærenem, idet forskellige vikariater byder på forskellige arbejdsopgaver, som du skal kunne sætte dig ind i. Derudover er det vigtigt, at du kan bevare roen i pressede situationer, som du kan risikere at blive udsat for.

Lyder vikarjobbet som noget for dig, kan du læse meget mere om at være vikar hos VikarService på deres hjemmeside. Her er desuden mere praktiske informationer om timesedler, lønudbetaling m.v.