Home » Dyrehandler » Dyrehandel med bredt udvalg

Dyrehandel med bredt udvalg

Avifauna er en dyrehandel, der har været i branchen i 46 år. Vi værner om at levere de bedste produkter til vores kunder og deres elskede kæledyr. Du kan derfor trygt handle hos os. Vi har udstyr og foder til både de firbenede og tobenede venner.

Handl det hele ét sted

Når du handler hos os, slipper du for at skulle flere forskellige steder. Om du søger et stimulerende og aktiverende hamsterbur, en flot sele til din dejlige hund eller mineraler til din hest, så finder du det hos os. Vi har også foder, terrariesprays samt lamper for bare at nævne nogle få ting til dig, som holder reptiler. Har du dyr helt uden ben, altså fisk, så finder du hos os et bredt udvalg af udstyr til akvarier.

Find et godt tilbud

Vi er en dyrehandel, hvor du ofte kan finde et godt tilbud uden at skulle gå ned på kvaliteten. Vi får hele tiden tilføjet nye ting til vores sortimenter. Vi går op i, at du får en hurtig levering, så du slipper for bekymringerne i forhold til om for eksempel foderet kommer i tide. Du kan komme og besøge os i vores butikker og få en snak med en vores professionelle medarbejdere eller shoppe fra komforten i dit eget hjem.

En dyrehandel med hjertet på det rette sted

Der er en grund til, at vi har eksisteret i snart 50 år, og det er fordi, vi går op i dyrevelfærd. Vi anerkender at dit kæledyr er meget mere end bare et kæledyr. Det er også en ven eller et familiemedlem. Derfor kan du trygt stole på, at de produkter, du køber fra vores dyrehandel, er i topkvalitet. Tag et kig på vores sortiment allerede i dag og find det, du står og mangler.