Home » vvs Århus » Erfaren og kompetent vvs’er i Århus
Erfaren og kompetent vvs'er i Århus

Erfaren og kompetent vvs’er i Århus

 

Hvis du lige er flyttet ind i et nyt hus eller en ny lejlighed, og ønsker at renovere køkken eller badeværelse, er der mange ting, du sagtens kan gøre selv. Du kan for eksempel uden problemer skifte håndvasken i badeværelset ud, og du kan også montere et nyt brusehoved – eller et fuldt bruse system. Men når det kommer til rør arbejde, udskiftning af armaturer eller montering af toilet, er det en rigtig god idé at få en autoriseret VVS’er med på opgaven.

Hyr en professionel til udførelse af VVS opgaver i hjemmet

VVS står for Ventilation, Varme og Sanitetsteknik. Dette dækker over alt det arbejde, der udføres i forbindelse med de installationer i hjemmet, som relaterer sig til ventilation (klima- og air condition anlæg, varmepumper mv.), vand (for eksempel vandbaserede radiatorer og gulvvarme samt vandrør i køkken og badeværelse) og sanitet (som dækker over toilet og afløb, og at disse er installeret korrekt efter forskrifterne). En erfaren VVS’er vil have langt bedre forudsætninger for at udføre arbejdet med renovering af badeværelse eller køkken korrekt og uden risiko for graverende fejl, som kan føre til vandskader og oversvømmelser. Forsikringen vil efter al sandsynlighed ikke dække, hvis naboens eller underboens ejendom beskadiges som følge af dit eget hjemmegjorte VVS arbejde. Og dette er endnu en god grund til at hyre et VVS firma til at håndtere alt, hvad der har med vand at gøre.

Autoriseret VVS Århus

Hvis du bor i Århus eller omegn og skal bruge en professionel VVS’er til at hjælpe dig med at få opfyldt dine køkken- eller badeværelses drømme, kan du med fordel vælge Gustafsen VVS til opgaven. Gustafsen VVS har mange års erfaring med VVS arbejde, og holder sig stedse opdateret med de nyeste trends inden for køkken og bad. Kig ind på gustafsenvvs.dk og få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse, fjernvarmeinstallation eller totalentreprise.