Home » Bil » Får du for mange bøder i bilen? Her er tre gode råd

Får du for mange bøder i bilen? Her er tre gode råd

Hvis du har en tendens til at skrabe lidt for mange bøder sammen og efterhånden er træt af at betale penge til staten, så er der heldigvis hjælp at hente. Man bør selvfølgelig altid køre efter reglerne, men der findes udstyr, som kan hjælpe dig på vej. Vi giver dig her tre af slagsen.

Tal i telefon håndfrit

Det er meget ulovligt og farligt at tale i telefon, mens man kører – i hvert fald hvis man skal sidde og holde telefonen op til øret med den ene hånd. Alternativet eksisterer heldigvis i form af en Parrot håndfri, så du kan tale i telefonen uden, at det går udover din kørsel. Du kan også få en ekstra mikrofon, hvis du taler meget i telefon, mens du er på vejene.

Undgå p-bøder med elektronisk p-skive

Glemmer du også ofte at sætte p-skiven? En p-skive kan ikke hjælpe dig med en ulovlig parkering, men den er din ven i nød, når du glemmer at sætte et starttidspunkt for din parkering. Den gør det nemlig elektronisk for dig, så du ikke skal røre en finger selv, når du stiger ud af bilen. Det er rigtig smart og kan gøre din dag en del lettere, hvis du kører meget.

Uheld og fartkontrol forude

Der findes sågar også enheder, som kan advare dig om fartkontroller og uheld forude. Disse er ikke ulovlige, og du kan derfor trygt bruge dem. Du skal blot huske selv at melde ind, hvis du oplever et uheld eller en kontrol, så dine medtrafikanter også bliver informeret.