Home » undervogn » Find den rette undervogn til sænkning af bil
Find den rette undervogn til sænkning af bil

Find den rette undervogn til sænkning af bil

Hvis du går og overvejer at få sænket din bil for at opnå et mere sporty look, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig. Er det for eksempel en bil, du bruger hver dag, hele året rundt? Ønsker du bare det flotte udseende, en sænkning medfører, eller er du også ude efter øget kørekomfort og en sporty kørestil?

Sænkningsfjedre – den billige løsning

Hvis du kun bruger din sporty bil i sommerhalvåret, og i øvrigt mest cruiser rundt i langsomt tempo, kan du sagtens nøjes med et sæt billige sænkningsfjedre. Et sænkningssæt består af lave, bløde fjedre, som træder i stedet for bilens originale fjedre. Og her kan du komme langt for få hundrede kroner – men du får hvad du betaler for. Du er ikke garanteret, at fjedrene passer 100% til dine støddæmpere – som det er tilfældet, hvis du vælger en total udskiftning af undervognen i form af en sportsundervogn eller en gevindundervogn.

Sportsundervogn eller gevindundervogn – den professionelle løsning

Med en komplet undervogn, som for eksempel en sportsundervogn eller en gevindundervogn, er du sikker på at få en løsning, hvor de enkelte dele passer perfekt sammen. Såvel sportsundervogn som gevindundervogn giver øget kørekomfort og faciliterer en kørestil, som er mere sporty og agil, idet bilens karosseri kommer tættere på underlaget, hvilket giver et lavere tyngepunkt.

Forskellen på de to typer komplet undervogn er, at hvor sportsundervognen er stationær, er gevindundervognen justerbar, idet den er monteret på et gevind. Dette betyder, at du selv kan hæve eller sænke din bil, alt efter behov. Det er for eksempel ikke sikkert, at du finder det ønskværdigt at køre rundt i en sænket bil om vinteren, hvor snedriver, isbræmmer og vejsalt kan gøre stor skade på en lavtsiddende undervogn. Så til din helårs bil kan en gevindundervogn stærkt anbefales som sænkningsmetode.

Læs mere om, hvordan du kan sænke din bil, på billig-gevindundervogn.dk