Home » Bolig » Forny dit hjem med trendy tapet fra Tapeteksperten.dk

Forny dit hjem med trendy tapet fra Tapeteksperten.dk

Tapet er en gammel opfindelse, og mange forbinder det måske også med en lidt gammeldags stil. Man har lavet tapet lige så længe som man har lavet papir, og i gamle dage var tapet et statussymbol – for papir var afsindigt dyrt at fremstille. I moderne tider har tapetet været ved at forsvinde ud af hjemmene, men i de seneste år er det kommet igen. Det kan en forhandler som Tapeteksperten.dk stå inde for.

Den klassiske hvide væg har været dominerende i de danske hjem siden 1980’erne, hvor tapetet virkelig kom på tilbagetog. Den hvide væg er nem at arbejde med, og den matcher så at sige alt. Men der er ikke meget personlighed over den blanke, hvide væg. Derfor har man i nyere tid set tendens til at folk vælger at farve væggen i andre farver – og at flere og flere klæber tapet op igen.

Tapet var afsindigt dyrt da det sidst var populært. Det skyldtes blandt andet at mange af mønstrene var håndmalede, og at papirproduktion var dyrt og omkostningsfuldt. Men nu om dage har man fået automatiseret produktionen, så selv de mest intrikate mønstre kan købes til en fair pris – og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Bring livsglæde og farver ind i dit hjem med flot tapet

Der eksisterer en myte om tapet, som siger, at det er besværligt at sætte op og pille ned, og det bedre kan betale sig at male. Det er faktisk slet ikke rigtigt, især ikke når det gælder nyere former for tapet. Det tager ikke længere tid end at svinge penslen, og så er oprydningsarbejdet tit meget nemmere.

Tapet og ensfarvede vægge udelukker ikke hinanden, tværtimod. Der er mange, som bruger tapetet på en enkelt væg – som et ”statement” overfor de ensfarvede, klassiske vægge. Der bryder op med den monotone stil og skaber et fokuspunkt i rummet.

Tapet er mange ting, og der findes både neddæmpede typer og mere højrøstede print. Det er op til dig at finde det perfekte match i det store og alsidige udvalg!