Home » Events » Guide: Byg den perfekte messestand

Guide: Byg den perfekte messestand

Selvom det ikke er mange messer, vi kommer ud på i øjeblikket, kan vi jo gøre klar til, at Danmark igen åbner – og så kan du gøre det med et brag. Messer er en rigtig god måde at udbrede kendskabet til din virksomhed på, hvad end formålet er salg eller rekruttering. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du laver en god messestand.

Store flotte messevægge

Jo mere storslået din messestand er, jo mere opmærksom vil den få på selve messen. Med en stor specialbygget messevæg kan du for alvor sætte dit præg på messen, og selvom folk ikke kommer forbi dig, vil de lægge mærke til din virksomhed. Derudover kan bruge messevæggen til en masse forskellige ting, som vi blandt andet kommer ind på herunder.

Interaktive elementer

Når man kommer til din stand, skal der være lidt at lege med. Med interaktive elementer kan du give folk en anderledes oplevelse og få dem til at interagere med dit brand på en måde, der får dem til at huske dig. Og du kan jo gøre det til en både sjov og lærerig oplevelse. Det kan både være fysisk og digitalt, men husk lige håndspritten ved siden af, hvis der er mange om samme enhed.

Brochurer

Hvad gør folk, når de går fra din stand uden noget som helst i hånden? Så glemmer de dig ofte, men med en brochure kan du være med til at få dem til at huske dig, selv når de kommer hjem. Her bør der også være informationer i, som ikke nødvendigvis har været at finde i din messestand.