Home » Danskkurser » Hurtig vej til mestring af det danske sprog

Hurtig vej til mestring af det danske sprog

Dynamisk Dansk er sprogskolen for dig, der ønsker at forbedre dine danskkundskaber, samt for udlændinge, der skal lære sproget fra bunden. Oplev fordelene ved fleksible, individuelle forløb, eller bliv en del af fællesskabet på et af tilbuddene for holdundervisning. Som elev hos Dynamisk dansk undervises du af professionelle lærere i hyggelige rammer, hvor dit niveau er udgangspunket for undervisning, så du hurtigt kan blive flydende i det danske sprog.

Fordele ved individuelle forløb

Der er flere fordele ved at tilmelde dig et individuelt forløb hos Dynamisk Dansk. For det første har du mulighed for 100% selv at bestemme, hvor intensivt du ønsker, at dit forløb skal være. Vil du undervises flere gange om ugen, eller blot en enkelt? Det er helt op til dig, og giver god fleksibilitet undervejs i dit undervisningsforløb. For det andet vil indholdet i undervisningen tilrettelægges udelukkende efter dine individuelle behov, så du effektivt vil tilegne dig de evner inden for grammatik, ordforråd og udtale, som kræver udvikling hos dig. Sværhedsgraden i opgaverne vil med andre ord altid matche netop dit niveau.

Du vil få en intensiv træning i lytte- og læseforståelse, og vil derudover få grammatiske opgaver og udtaletræning, så du får oparbejdet et solidt grundlag for flydende kommunikation i det danske samfund.

Fordele ved holdundervisning

Vælger du holdundervisning, vil fleksibiliteten ikke være helt den sammme, da du følger gruppens skema. Til gengæld vil du altid været sikret en underviser, der ved hvor du befinder dig fagligt, så du aldrig vil blive tabt undervejs og altid vil blive tilpas udfordret. Sammenholdet på en holdundervisning kan desuden være med til at øge motivationen for din læring, og give venskaber undervejs.

For at tilmelde dig en holdundervisning, skal I tilmelde jer sammen minimum 8 personer, som sammen har besluttet, hvor ofte I ønsker at modtage undervisning. Læs mere på DynamiskDansk.dk.