Home » Bolig » Idegaarden.dk

Idegaarden.dk

Idegaarden.dk finder du et stort og udsøgt sortiment af ting til både badeværelse, køkken og stue.

De leverer blandt andet produkter fra følgende brands:

Cassøe

CMC Elements

Denwood

Dansani

Dialux

Gessi

Hübsch

IB Laursen

Idégården Living er et showroom og en butik hvor din oplevelse er i fokus. Deres produkter er udvalgt med fokus på individualitet, funktionalitet og æstetik.
Hos Idégården Living ønsker de, at give dig en god helhedsoplevelse, hvor du har mulighed for at se nogle af de mange forskellige produkter i naturlige omgivelser samt få al den råd og vejledning du har brug for.

De har et kæmpe udvalg af fliser, gulve, alt til badeværelset, lækkert interiør og masser af tilbehør, så du kan designe dit eget drømmehjem, ned til den mindste detalje og måske endda tage noget inspiration med hjem fra deres showroom. Det vigtigste er, at du få en hel unik oplevelse når du besøger dem.

Har du ikke mulighed for at besøge deres showroom, skal du dog ikke bekymre dig – deres varer er alle tilgængelige i deres online webshop, så du kan sidde og drømme dig væk i bussen, i pause eller derhjemme.

Hos webshoppen tilbyder de levering på 1-3 hverdage, som tilmed er gratis, såfremt du køber for over 500DKK. Herudover er der 14 dages returret.

Som før nævnt, har spænder deres produkter helt fra badeværelse til køkken og stue. På hjemmesiden finder du en overskuelig oversigt over hvad de kan tilbyde dig i de forskellige kategorier:

Badeværelse:

-Baderumsmøbler

-Alt til brus

-Armaturer og vaske

-Badekar og spa

-Bruseforhæng

-Lys

-Tilbehør

-Toilet

-Produkter til vedligeholdelse

Køkken:

-Emhætter

-Køkken armaturer og vandhaner

Stue:

-Møbler

-Interiør

-Værktøj til fliser

-Biopejse

-Listelofter/Listebeklædning

I køkken og stue, nyder du dine morgentimer og måltider og har hyggeligt samvær med dine kære – det er essensen af god, dansk hygge, som du nu også har mulighed for at afspejle i selve rummet. Ydermere, leverer Idegaarden.dk flotte produkter i unikt, funktionelt design til badeværelset, som mange nok kan nikke genkendende til, er et af husets vigtigste rum.

image-1

Hos Idegaarden.dk, skal du ikke gå på kompromis med dine drømme – kontakt dem gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp vedrørende alt fra indretning til renovering. Eller tjek hjemmesiden ud, for at finde flotte billeder, fyldt med inspiration til dit næste projekt.

Kontakt på tlf.: (+45) 9719 2633 eller mail: info@idegaarden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *