Home » Herman Miller kontorstole » Køb Herman Miller kontorstole hos valueshop.dk
Køb Herman Miller kontorstole hos valueshop.dk

Køb Herman Miller kontorstole hos valueshop.dk

Som kontor ansatte til bringer vi henved otte til ti timer om dagen siddende på vores dertil indrettede i kontorstole af varierende kvalitet. Ud over det, at det at sidde ned i så lang tid uden pause er blevet udråbt til en af de mest helbredsskadelige ”aktiviteter” i nyere tid af diverse sundheds eksperter, så bliver sagen ikke bedre af, at mange kontorstole er af så dårlig kvalitet, at de kun bidrager negativt til kontor arbejderens generelle sundheds tilstand. Mange kontorstole har simpelt hen ikke det nødvendige antal indstillings muligheder, de er for hårde – eller for bløde – i sædet, og er ikke udstyret med lænde støtte eller armlæn til at hvile de trætte kontor arme på.

 

Når man sidder dårligt i mange timer om dagen, kan det ikke undgå at få langsigtede konsekevnser for ryg, lænd, nakke, skuldre – ja, selv fordøjelsen, kredsløbet, og åndedræts funktionen kan tage skade, hvis man sidder sammenkrøllet dagen lang på en ufleksibel stol. De fleste kan ydermere nikke genkendende til, at man bliver noget varm bagi på de lange hede sommerdage, hvis kontorstolens sæde ikke er udført i åndbart materiale – noget, der beviseligt har negative følgevirkinger for mænds reproduktive system. Hvis man vil undgå at udsætte sig selv for potentielt at pådrage sig alle disse dårligdomme, er det en god idé at anskaffe sig en ordentlig kontorstol. Og som arbejdsgiver er kontorstole af høj kvalitet en sund investering i medarbejdernes trivsel – et gennemgående sundt arbejdsmiljø fører direkte til højnet produktivitet i form af en nedgang i sygedage samtidig med at arbejds motivationen højnes.

 

Hos Valueshop.dk er vi stolte af at kunne præsentere den prisvindende Aeron kontorstol fra Herman Miller. Herman Miller kontorstol er udviklet til at imødekomme samtlige ergonomiske principper, og med brugeren i fokus – således er der mange, som ikke bifalder stolens æstetiske udtryk, men de ændrer som regel mening, når de har prøvet at sidde i den! Det fine ved Herman Miller kontorstole er deres uovertrufne robusthed – en Aeron kontorstol holder livet ud. Og det er derfor, at vi hos Valueshop.dk kan tilbyde refurbished second hand Herman Miller kontorstole til favorable priser. Der ud over kan vi tilbyde diverse udvidelser til stolen, som for eksempel ekstra bløde hjul, armlæn af læder, lændestøtte og nakkestøtte. Kig for vores online shop på Valueshop.dk og find Herman Miller kontorstole til dig og din virksomhed. Dine medarbejdere vil være dig evigt taknemmelige!