Home » Arbejde » Køb stort ind til små priser på engrospriser.dk

Køb stort ind til små priser på engrospriser.dk

Har du en virksomhed med flere ansatte? Så ved du også, at der faktisk er en del praktiske indkøb forbundet med at drive virksomhed. På http://www.engrospriser.dk/ kan du finde en lang række artikler, som er relevante for virksomheder – med masser af penge at spare!

Der forhandles varer i kategorierne:

  • Værktøj
  • Engangsartikler
  • Fritid & have
  • Honda

Hver kategori indeholder i hundredvis af forskellige varer, så du kan bare gå på opdagelse i dem. Hvis du ved lige præcis hvad du skal have, har hjemmesiden også et praktisk søgesystem du kan bruge, og finde varen på få sekunder.

Engrospriser blev etableret i 2008 med det simple formål at sikre den rigtige pris og gøre priserne ved store indkøb mere overskuelige. Virksomheden er beliggende i Hillerød, og tilbyder både levering og afhentning af varerne. Du vælger bare den løsning, som passer dig bedst.

Salget foregår hovedsageligt til B2B, altså ’business to business’, men private kan også handle på hjemmesiden. Du skal blot huske at der så lægges moms oveni prisen.

Store indkøb giver store besparelser

Engrospriser.dk er baseret på et princip om, at jo større mængder du køber, jo større bliver rabatten. Da virksomheder ofte køber stort ind, kan dette blive en god handel i længden. Samtidig tilbyder virksomheden professionel rådgivning, og står altid klar med vejledning og hjælp til valg af varer og indkøb.

Det store sortiment betyder at hjemmesiden har en bred målgruppe. Fra kun at have handlet varer til entreprenørbranchen har Engrospriser.dk udvidet sit varesortiment med engangsartikler, Honda vandpumper og generatorer, samt et stort sortiment indenfor værktøj og fritidsartikler.

Ikke desto mindre byder hjemmesiden enhver potentiel kunde velkommen med sit overskuelige layout – og i kundeservice sidder de klar til at besvare ethvert muligt spørgsmål.