Home » Moodboards » Moodboards er en både flot og praktisk opbevaringsløsning til dit hjem
Moodboards er en både flot og praktisk opbevaringsløsning til dit hjem

Moodboards er en både flot og praktisk opbevaringsløsning til dit hjem

Det kan være svært at finde en ordentligt måde at opbevare alle dine små ting på. Der er mange, der har en skål i entreen, hvor både nøgler, høretelefoner, solbriller og alt mulig andet ryger op i. Men det kan hurtigt blive rodet at se på, og når du bare skal finde en enkelt ting, kan det blive svært for dig. Det kan derfor være en god ide, at du i stedet anskaffer et moodboard. Det er en flot og praktisk løsning, der er meget nem at tilpasse til dine egne behov. 

Moodboards er træplader, der kommer i flere forskellige størrelser. I pladerne er der lavet huller, som du har mulighed for at sætte knager og andre opbevaringsløsninger i. Du kan få almindelige knager, som du for eksempel kan bruge til at hænge din jakke eller dine nøgler på. Du kan også få knager, der passer til et særligt formål. Det er for eksempel to knager med en kraftig elastik imellem, der kan bruges til at hænge briller, vanter eller lignende mindre ting op med. Der er også nogle knager, der er lavet, så de passer perfekt til, at du kan hænge din guitar på dem. 

Det er det danske firma roonrahn.com, der står bag de smarte moodboards. Makkerparret bag firmaet begyndte at lave møbler, da de flyttede sammen i en lille lejlighed i Aarhus. Det krævede nogle smarte løsninger, og de begyndte derfor at tænke i både design og funktion. Det gør, at de nu har udviklet en række smarte møbler.

Moodboards er stadig nogle af deres mest populære og innovative møbler – og med god grund. Du kan nemlig bruge et moodboard i stort set alle rum i dit hjem. Det oplagte er, at du bruger det i entreen, men du kan også bruge det i køkkenet til for eksempel at hænge viskestykker og mindre køkkenredskaber på. Du kan bruge det i soveværelset, hvor du kan hænge dine smykker eller dit nattøj på det eller bruge det til at hænge dit tøj op på, så det er klart til næste dag.

Du kan også bruge det i stuen, hvor du for eksempel kan hænge dine musikinstrumenter på det eller nogle af de småting, der nemt kan komme til at ligge og flyde. Knagerne med elastikker imellem kan for eksempel bruges til at holde aviser og magasiner på plads, så de ikke ligger og roder på et bord. Det kan være med til at gøre, at rummet kommer til at se meget mere ordentligt ud.