Home » Van.man » Ny varebil? Find den hos MAN
Ny varebil? Find den hos MAN

Ny varebil? Find den hos MAN

De færreste håndværkere inden for fag som tømrer, murer, maler eller snedker kan klare sig uden et godt transportmiddel. Varebilen er en meget væsentlig del af forretningen – du kan være nok så dygtig en håndværker, men hvis du ikke kan få materialer, værktøj og mandskab fragtet ud til kunden, kan det nærmest være det samme. Derfor er det også vigtigt, at varebilen, som du vælger til dit firma, opfylder dine og din virksomheds behov hvad angår plads, disposition, og funktionalitet. Er du for eksempel sjakbads for et team af montører, har du mest behov for en minibus – og arbejder du som blikkenslager, er det vigtigt, at der er plads til dit værktøj i din varebil, samt eventuelle materialer. En maler vil have glæde af en kassevogn med en bagage kabine, som er indrettet til opbevaring og fast spænding af for eksempel malingsspande, pensler, ruller og skafter, så disse ikke ligger og roder rundt i hele ladet. Og skal du fortrinsvis bruge din varevogn som arbejdshest på byggepladsen eller andre ufremkommelige steder, som for eksempel ved tømmer arbejde ude i skoven, vil du nok vælge en varebil med en ekstra kraftig motor og firhjuls træk.

Find din idéelle varebil hos Van.man

Er du på udkig efter en ny varebil, kan det anbefales at tage et kig på de nye, smarte varebiler fra MAN. MAN er bedst kendt for sine lastbiler, som igennem mange år har været state of the art inden for logistik og distribution. Nu lancerer MAN så en komplet linje af varebiler, som holder samme enestående standard og høje kvalitet som MANs øvrige produkter.

De lækre varebiler fra MAN fås i tre varianter: MAN TGE Kassevogn, MAN TGE Ladvogn og MAN TGE minibus. Fælle for alle tre modeller er, at de hver især er højt konfigurérbare, gennemført designet fra yderst til inderst, super komfortable at køre i for såvel chauffør som passagerer, og udviklet på baggrund af års indsamlet viden fra transportbranchen.

En varebil til ethvert behov

Du kan inden for de tre hovedkategorier selv tilpasse din nye varebil fra MAN ud fra eget ønske og behov. Men det gennemtænkte design gør, at hver enkelt model i sig selv er højt specialiseret ud fra deres tiltænkte anvendelse. For eksempel kommer MAN TGE Kassevogn som standard med lav læssekant, optimal last sikring og dør i siden for optimal brugervenlighed Se den – og de andre varebiler fra MAN – på van.man.