Home » Uncategorized » Optimering af arbejdsdagen med firmafrugt
Firmafrugt

Optimering af arbejdsdagen med firmafrugt

Mange af os spiser frugt dagligt, men vi kan med fordel spise endnu mere – så længe der også bliver suppleret op med en god portion grøntsager. Frugt indeholder mange vitaminer og mineraler, og de er nødvendige for, at vi kan holde vores krop sund og rask så længe som muligt. De er desuden med til at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme, diabetes og forskellige typer af kræft.

Optimering og hjælp til en bedre arbejdsdag

Et indtag af de rette vitaminer og mineraler kan hjælpe dig til en bedre arbejdsdag, hvor du kan føle dig frisk og kørende dagligt uden voldsomme udsving i koncentrationen og blodsukkeret. Vi ønsker alle at gøre vores bedste, og her kan den rette kost gå ind og optimere endnu mere.

Så hvis du vil leve sundere og få mere ud af din arbejdsdag, så kan en frugtkurv være det optimale valg på arbejdspladsen. Det ser indbydende ud, og det er nemt at gå til – man kan altid hapse et stykke frugt med på vejen. Vi skal gerne have 600 g frugt og grønt om dagen, og her kan en frugtkurv hjælpe med at komme op på den rette mængde.

Firmafrugt og frugtordning hos Frugtkurven

Frugtkurven.dk tilbyder netop firmafrugt, hvor du kan være sikker på, at kvaliteten og smagen altid er i top. Frugtkurven bliver hele tiden tilpasset efter sæson, så I konstant er garanteret god smag, friskhed og variation i udvalget. Der er altid en fast pris på jeres firmafrugt, så der opstår ingen dumme overraskelser eller ekstra gebyr, som man ikke har regnet med. I får kvalitet og stabilitet til faste lave priser.

Klik ind på deres hjemmeside i dag og find det rette til arbejdspladsen. Udvalget tilbyder både frugtkurve, økologisk firmafrugt, mødekurve og frugtsnacks. Der er altså lidt til enhver smag, så det kan tilpasses de enkeltes behov.