Home » Lamper » På eksotiske rejser: 3 stykker udstyr, du skal have med

På eksotiske rejser: 3 stykker udstyr, du skal have med

Corona har endelig sluppet grebet en smule om danskernes mulighed for at rejse, og selvom der stadig er mange steder, hvor det ikke er så godt at rejse hen, så er der bestemt muligheder for at komme ud at opleve verden selv i år. Vi giver dig her gode råd til udstyr, som du kan bruge i forskellige situationer på eksotiske rejser, hvor der skal ske noget.

Ledlenser

Ledlenser, også måske bedre kendt som LED-lenser, er et stykke udstyr, som er fantastisk til aftenener i junglen eller inde i grotter, hvor du ikke kan se noget, og hvor du ikke har mulighed for at holde en lampe i hånden. Sæt den fast på hovedet, og så er det faktisk meget nemmere at manøvrere sig igennem jungle eller mørke grotter.

Et vandfast kamera

Du kommer helt sikkert til at tage en masse billeder, når du er ude at rejse, men det er ikke alle mobilkameraer, som kan holde til de høje fugtniveauer, som der er mange steder i verden. Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke går ned på udstyr, og det bliver dyrt i forsikringspenge, så skal du købe et vandfast kamera, som kan holde til både fugt og vand.

En solid rygsæk

Det går ikke, at du køber en billig rygsæk, som du får mærker af efter blot en dag eller to med vandring. Invester hellere lidt ekstra og køb noget af en ordentlig kvalitet, som sidder godt på ryggen, og som kan have alt det, du skal have med på din rejse.