Home » Bolig » Rammer til at indkapsle livets bedste øjeblikke

Rammer til at indkapsle livets bedste øjeblikke

I takt med teknologiens udvikling har fotografiets betydning ændret sig markant. Nu til dags ligger de fleste af vores billeder gemt væk i telefoner, iPads og på computere. Det er ikke ligesom i gamle dage, hvor man havde indrammede billeder fra hverdag, ferie og fest stående fremme til altid at mindes. Og når man tænker over det, hvor ofte får vi egentlig set de billeder, vi har taget?
Dem fra fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, ferie eller bare en helt almindelig hverdagsaften.

Hvis du gerne vil have nogle af disse øjeblikke frem i lyset, så dit hjem afspejler dit liv og dine oplevelser, kan det være en god ide at fremkalde billederne og ramme dem ind. Så kan du hver dag se tilbage på de uforglemmelige øjeblikke.

Skab en dynamisk billedvæg

Det kan give en ro og et harmonisk udtryk, hvis du samler alle billederne på en væg. Samtidig virker det også stilfuldt og praktisk. Men inden du slår det første søm i væggen, bør du have en plan for, hvordan billederne skal placeres i forhold til hinanden, og hvilken størrelse de har.

Når du har anskaffet dig alle billederne og rammerne, kan du danne dig et overblik ved at placere de indrammede billeder på gulvet – sådan som du ville have dem hængende på væggen. Du kan vælge at billederne gerne må røre hinanden eller adskille dem med lidt luft.

Passende rammer

Du skaber den mest harmoniske billedvæg ved at bruge rammer i samme materiale og farve. Billederammer er lige så forskellige, som de motiver og objekter du indrammer. Af den grund er der heller ingen bestemte regler for, hvor stor eller lille en ramme skal være. Der afhænger hovedsageligt af din personlige smag og behag.

Men det kan være, at et af dine billeder ikke har samme størrelse som de andre. Hvis du har billeder i forskellige størrelser, kan det være en god idé at købe rammer efter mål. Så kan du også selv vælge, hvilke billeder der skal dominere mest på væggen.

Find rammer hos Malericentralen

Den jyske virksomhed er eksperter, når det kommer til foto- og billedrammer. Erfaringen i at indramme billeder startede for mange år siden, så du kan være garanteret en professionel vejledning.

Du kan finde rammer i alle farver og størrelser til plakater, fotos, malerier, tegninger osv. Desuden laver de også rammer i specialmål. Tag et kig på deres hjemmeside malericentralen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *