Home » Toilethygiejne og affaldshåndtering » Ryd op efter hunden med hundeposer

Ryd op efter hunden med hundeposer

Det er aldrig sjovt at træde i en hunds efterladenskaber og muligvis hive det med hjem. Hvad end det er den offentlige park, boligområder, stier, eller andre udendørs arealer er det ærgerligt at komme forbi hundes efterladenskaber, så det er vigtigt at det bliver samlet op på turen. Områderne bliver både mindre skønne og mere ildelugtende. Ofte har hundeejerne ikke fået hundeposer med og lader hunde møget ligge. Derfor er det smart at sætte hundeposer og -holdere op rundt omkring, så de altid står til rådighed til hundeejerne.

Hundeposer til udendørs arealer
Hvis du står i en situation, hvor hunde møg er blevet et problem i forskellige udendørsområder, så tag et kig på Clean Managements udvalg, hvor du kan få hundeposer og -holdere. Du kan altså både få hundeposer, med 100 stk. pr. bundt, samt et stativ og beholdere dertil. Stativet placeres blot, hvor det virker mest oplagt for hundeejere at hente hundeposer og så passer resten sig selv. På den måde får du både afhjælpet problemet med hunde efterladenskaberne, samtidig med at det er nemt tilgængeligt for de hundeejere, der eventuelt har glemt deres hundeposer derhjemme. Mangler du det hele, kan du købet et komplet sæt med hundeposer, hundeposestativ og skraldespand. Ellers kan du købe delene separat.

Alt til rengøring
Hvis du udover hundeposer også mangler andet til rengøringen, så er du heldig. Clean management har nemlig et bredt sortiment, som byder på både rengøringsartikler og tilbehør dertil. De har siden 2008 haft fokus på innovative produkter til din virksomhed eller dit lokalsamfund og det er vigtigt for dem at møde kundernes behov. Derfor står de altid klar til at finde den rette løsning for dig.