Home » Hus & have » Spar på økonomien og på miljøet

Spar på økonomien og på miljøet

Synes du, at din varmeregning godt kan blive lidt for høj her i vinterhalvåret? Og kunne du egentlig også godt tænke dig at være mere miljøbevidst, men ved du bare ikke helt hvordan? Så er der rent faktisk en løsning til begge disse problemstillinger: du kan nemlig skifte din opvarmningsmetode til en billigere og bedre løsning. Hos Jyskbiobrandsel.dk kan du finde træpiller og –briketter i høj kvalitet, der lever op til alle de strenge miljøkrav og kvalitetsbestemmelser.

Hvis du vælger at opvarmer ved hjælp af piller til pillefyr, så vælger du også en mere miljøvenlig løsning, da denne afbrænding er CO2-neutral. Derudover, så bliver din varmeregning væsentlig billigere, hvis du nu fyrer med olie eller kul, så der er dobbeltgevinst ved at skifte.

Hvilken opvarmningsmetode passer bedst til dit behov?

De tilbyder forskellige produkter hos Jyskbiobrandsel.dk:

  • Træpiller: Du kan finde træpiller i sække eller i løsvægt, fra mærkerne Heatlets, Stora Enso, Scandbio og Ekman, der alle producerer kvalitetstræpiller.
  • Træbriketter: Hvis du foretrækker at fyre med træbriketter, så kan du også finde skandinaviske kvalitetsbriketter jer. De har et lavt fugtindhold, derfor afgiver de mere energi end almindeligt brænde og brænder altså mere effektivt.
  • Fyringsolie: Det er en nem anvendelig og driftssikker opvarmningsmetode, som i på grund af dens popularitet også er blevet udviklet, så det nu er en mere miljøvenlig varmekilde end tidligere.
  • Strøelse og hestespåner: Træpiller og spåner med høj sugeevne, der har lang holdbarhed og dufter godt.

Der er altid fri fragt – uanset hvor i landet, du bor, så du nemt kan få dine træpiller eller –briketter leveret. Du kan desuden læse meget mere om forskellene på de forskellige typer af træpiller, -briketter og strøelse på deres hjemmeside.