Home » Henza.dk » sportstape hos Henza.dk
sportstape hos Henza.dk

sportstape hos Henza.dk

Hos Henza.dk kan du finde alle slags sportstape. Når man dyrker meget sport eller er fysisk aktiv, kan det fra tid til anden være nødvendigt, at støtte og beskytte kroppen med sportstape. Det er vigtigt, at der er tale om sportstape af god kvalitet, samt at man har styr på, hvordan man skal placere tapen. Alle typer sportstape, som forhandles hos Henza.dk, er gennemtestede både med hensyn til holdbarhed og allergiske reaktioner. Derfor er du sikret sportstape af god kvalitet, hvis du handler hos Henza.dk. Af den almindelige type sportstape finder du både en elastisk og ikke elastisk variant. Sportstape forhandles desuden i mange forskellige størrelse og farver.

Udover den almindelige type sportstape, forhandles der også kinesiologitape hos Henza.dk. Kinesiologitape har sin oprindelse i Japan, men er idag blevet udbredt til store dele af den vestlige verden. Her har den kinesiologiske tape fået flere forskellige navne som eksempelvis muskeltape, kinesisk tape, kinatape, elastisk tape samt mange andre. Hos Henza.dk finder du det under det oprindelige navn – nemlig kinesiologitape. De typer kinesiologitape, som forhandles af henza.dk, er ligeledes af højeste kvalitet. Nogle af typerne har så kraftig en klæbeevne, at de kan sidde på kroppen i op til flere dage. Desuden er flere af dem vandfaste og latexfri, hvilket er årsagen til, at de er den foretrukne type tape blandt mange fysioterapeuter og andre professionelle behandlere. Den kinesiologiske tape forhandles ligesom den almindelige i flere forskellige størrelser og farver. 

En tredje type tape, som forhandles hos Henza.dk er crosstape, som bruges til at lindre smerter i led og muskler. Crosstape stammer, ligesom kinesiologitape, fra Japan, hvor det blandt andet bliver brugt af akupunktører. Det placeres direkte på et smertefuldt triggerpunkt, hvorefter det vil lindre. Det er en god ide, at rådføre sig med professionelle behandlere, før man giver sig i kast med at bruge crosstape.