Home » Storm Group Sverige » Storm Group Sverige
Storm Group Sverige

Storm Group Sverige

Storm Group Sverige er en fremadstormende virksomhed, der år efter år leverer gode resultater for deres kunder. Virksomheden startede i Aarhus i 2007 og har siden udvidet til flere lande – herunder Sverige.

Storm Group Sverige er eksperter i salg og har hjulpet adskillige små og store brands med at øge deres salg. Dette er opnået med fokus på kvalitet over kvantitet. Der er stort fokus på, at deres team består af nogle unikke personligheder, der er i stand til at komme udover kanten og interagere med forbrugerne, så de forstå værdien af at købe produktet.

Hvis du som så mange andre virksomheder overvejer at indtage det svenske marked, så er Storm Group Sverige det rigtige valg for dig. De kan hjælpe med at få gang i salget, hvilket sikres gennem deres kendskab til det svenske marked. Er du allerede på det svenske marked, men gerne vil forbedre dit salg, så er Storm Group Sverige selvfølgelig også et oplagt valg.

Storm Group har et salgsteam på 140 fuldtidsmedarbejdere, der lever og ånder for salg. De har udvalgt de bedste, så du som kunde trygt kan regne med gode resultater.

Storm Group Sverige er placeret i Malmø, så du nemt kan komme til dem fra København, hvis du har overvejer, hvordan du skal gribe det svenske marked an.

Du kan også kontakte dem på nedenstående oplysninger:

Telefon: +46 40 645 64 57

Frederiksberggatan 1, 212 11 Malmö

Hjemmeside: http://www.stormgroup.dk/sv/