Home » Uncategorized » Sundt næringsindhold til glade hunde

Sundt næringsindhold til glade hunde

Vil man gøre det bedste for familiens firbenede ven, og have en glad og sund hund i huset, er det essentielt med den rette foder. Simbas Foder tilbyder professionel ekspertise til valg af den rette foder til din hvalp eller voksne hund, så du kan være sikker på, at den får de vitaminer, mineraler og næringsindhold, den behøver. Og tilmeld til fordelagtige priser!

Stort udvalg af populære mærker

Når du besøger Simbasfoder.dk, kan du danne dig overblik over deres nøje udvalgte kategorier af hundefoder fra en håndfuld af markedets populære mærker. Det er din garanti for kvalitet til prisen. Du kan bl.a. læse mere om Royal Canin hundefoder, Arion hundefoder, Essential hundefoder, Oliver’s Petfood hundefoder, Carnilove hundefoder, Brit hundefoder og Profine hundefoder.

Hvert mærke har sine fordele. Nogle er f.eks. særligt egnede til små terriere, mens andre bedre imødekommer store hundes behov. På samme måde kan der være forskel på foder til hvalpe og gamle hunde. Tag en snak med din forhandler og vær sikker på at komme hjem med det rette foder. På hjemmesiden kan du selv læse flere detaljer om fordelene og indholdet i de enkelte foderprodukter.

 Sund forkælelse skal ikke koste en formue

Hos Simbas Foder mener de, at det ikke skal koste en formue at handle sund foder til din hund. Du kan derfor bl.a. gøre brug af den såkaldte loyalitetsrabat, hvor du får rabat ved køb af bestemte mængder af foder. Hvis du f.eks. køber 6 poser 12 kg. foder fra Arion Hundefoder inden for 18 måneder, vil du få den 7. pose med gratis. Køber du 9 poser 13 kg. Sams hundefoder over en periode på 12 måneder, får du d. 10. med gratis. Har du flere hunde, vil du således særligt få glæde af loyalitetsrabatten.

Simbas Foder gør en dyd  ud af hurtig levering til de, der bestiller online. Læs mere om proceduren på www.SimbasFoder.dk.