Home » Frøhlich.dk » Tid til et tandlægebesøg? – Få en forebyggende og effektiv tandbehandling hos Frøhlich Tandlæger
Tid til et tandlægebesøg? – Få en forebyggende og effektiv tandbehandling hos Frøhlich Tandlæger

Tid til et tandlægebesøg? – Få en forebyggende og effektiv tandbehandling hos Frøhlich Tandlæger

Et regelmæssigt besøg hos tandlægen er med til at forebygge huller i tænderne og andre tandsygdomme, som kan opstå, hvis du ikke plejer dine tænder ordentligt. Det er også billigere for dig at få en forebyggende tandbehandling end at få en reparerende tandbehandling – også selvom du får tilskud fra Sygesikringen. Frøhlich Tandlæger i Albertslund er en full-service tandklinik, som prioriterer forebyggende tandbehandling meget højt, og her kan du få alle former for tandbehandling. Grundtanken hos Frøhlich Tandlæger er ”Respekt for tænder”, og hvis du har problemer med dine tænder, så skal tænderne behandles med de mindst omfattende og dog tilstrækkelige indgreb.

Gode råd til sundere tænder og forebyggelse af tandsygdomme

De tre mest almindelige og store tandsygdomme er caries – også kaldet ”huller i tænderne” – som du bedst forebygger ved regelmæssig og grundig tandbørstning med flourtandpasta. Parodontose er tæring på tænderne, som bedst kan forebygges ved grundig tandbørstning samt ved at undgå rygning. Tanderosion kan opstå, hvis du indtager mange syreholdige fødevarer som eksempelvis citron, appelsin, grape, juice, øl og sodavand. Du kan selv forebygge tanderosion ved at undgå at spise og drikke for mange syreholdige fødevarer. Du finder mere uddybende information om disse tandsygdomme på hjemmesiden. Du finder desuden mange gode tips omkring kost og tænder, og gode råd til hvad du skal gøre, hvis du skærer tænder, har dårlig ånde eller dit tandkød bløder samt førstehjælp ved tandulykker.

Nem online-bestilling imødekommer dit behov for tandbehandling

Hos Frøhlich.dk kan du nemt bestille en tid til undersøgelse eller tandbehandling online. På hjemmesiden finder du en prisliste samt information om tilskudsmuligheder. Du kan også læse meget mere om de enkelte typer af tandbehandling som eksempelvis undersøgelse, forebyggelse, rodbehandling, tandfyldning, krone- og brobehandling, implantater, proteser og tandretning. Uanset om du har behov for en undersøgelse eller tandbehandling, så er du garanteret en god og professionel behandling hos Frølich Tandlæger, som tager udgangspunkt i, at dine tænder skal have den allerbedste behandling.